Ναταλία Γερμανού: «Οι άντρες στα ερωτικά τρίγωνα είναι πάντα ένα τρόπαιο προς διεκδίκηση»

Με αφορμή το ερωτικό τρίγωνο που έχει δημιουργηθεί στην οικογένεια της Μάιλι Σάιρους και συζητιέται τις τελευταίες ημέρες, η Ναταλία Γερμανού θέλησε να κάνει το δικό της σχόλιο, για τις που εμπλέκονται ανάμεσα σε σχέσεις.

Η παρουσιάστρια του «Καλύτερα δε γίνεται» είπε χαρακτηριστικά: «Να πω το εξής. Έχουμε πει ότι ο έρωτας είναι τυφλός, ότι αν αγαπήσεις η καρδιά δεν σε ρωτάει. Αλλά τώρα… η μάνα να διεκδικεί τον άντρα της κόρης της;».

«Δεν είχε κυκλοφορήσει ποτέ ότι ήταν σε σχέση με την κόρη. Βγήκε μαζί του, τον παντρεύτηκε, είναι παντρεμένοι πόσο καιρό και τώρα βγήκε ότι είχαν ένα on-off φλερτ με τη μία κόρη», εξήγησε από την πλευρά της η Ναταλία Αργυράκη.

«Ο Χριστόφορος (Παπακαλιάτης) το έχει πάρει χαμπάρι; Οι άντρες δεν έχουν καμία συμμετοχή σε όλα αυτά; Αναρωτιέμαι εγώ. Μόνο οι γυναίκες σχολιάζονται σε όλα αυτά τα ερωτικά τρίγωνα», σχολίασε με χιούμορ η Ναταλία Γερμανού.

«Οι άντρες είναι πάντα ένα τρόπαιο προς διεκδίκηση, δεν έχουν καμία συμμετοχή σε αυτά τα πράγματα. Μπράβο, γιατί μας δώσατε και την ευκαιρία να το σχολιάσουμε αυτό, γιατί θέλαμε», κατέληξε στο σχόλιό της η Ναταλία Γερμανού.

Read More

And More