Ναταλία Γερμανού σε Κώστα Τσουρό: “Φήμες λένε ότι φεύγεις και πας σε άλλο κανάλι”

Το μεσημέρι της Κυριακής ξεκίνησε το “Καλύτερα δε γίνεται” με χαμόγελα καλή διάθεση. Την ώρα που έκατσαν για να ξεκινήσουν το σχολιασμό, η Ναταλία απευθύνθηκε στον Κώστα Τσουρό και αναφέρθηκε με χιούμορ στη φήμες ότι αποχωρεί και πάει σε άλλο κανάλι και μάλιστα σε ανταγωνιστική ζώνη.

Να σημειώσουμε ότι μέσα την εβδομάδα, η τηλεοπτική συντάκτρια και τηλεκριτικός Νάνσυ Νικολαΐδου, ανέφερε ότι ο Κώστας Τσουρός έχει συμφωνήσει να βρίσκεται τη νέα σεζόν στο Mega και μάλιστα στη ζώνη του Σαββατοκύριακου απέναντι από τη Ναταλία Γερμανού, με την οποία συνεργάζεται τα τελευταία χρόνια.

Η Νάνσυ Παραδεισανού από το “Πρωινό” επικοινώνησε με τον Κώστα Τσουρό και εκείνος διέψευσε το συγκεκριμένο δημοσίευμα, υποστηρίζοντας ότι ποτέ δεν θα πήγαινε σε ζώνη απέναντι από την εκπομπή που βρίσκεται σήμερα.

Σήμερα η Ναταλία είπε στον Κώστα: “Αγάπη μου είσαι ντυμένος στα κόκκινα, ελπίζω να είναι συμπτωματικό γιατί υπάρχουν κάτι ανησυχητικές  φήμες που  λένε ότι θα φύγεις από κοντά μου και θα πας σε άλλο κανάλι… Μη μου φύγεις”!!! φώναξε η Ναταλία στον Κώστα. Εκείνος χαμογελώντας είπε ότι κόκκινο είναι και το χρώμα του Alpha, ενώ δεν σχολίασε τίποτα παραπάνω  και  πήγε γρήγορα στο επόμενο θέμα!

Δες το βίντεο

Read More

And More