Ναταλία Γερμανού: “Στα 23 είπα στους γονείς μου ή αγαπήστε με όπως είμαι ή παρατήστε με ήσυχη” (video)

Συνέντευξη στην εκπομπή “Happy Day” παραχώρησε η Ναταλία Γερμανού. Η γνωστή παρουσιάστρια αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στους γονείς της, Φρέντυ Γερμανό και Εριέττα Μαυρουδή και το άγχος που είχε στην ηλικία των 20 προκειμένου να είναι και οι δύο ευχαριστημένοι και ικανοποιημένοι με όσα κάνει στη ζωή της. Ωστόσο, στα 23 της ξέσπασε…

“Όταν  ήμουν μικρή ήθελα να γίνω ηθοποιός, αλλά ο πατέρας μου, μου το ξέκοψε από τα 16. Ο πατέρας μου δεν με είχε παραχαϊδεμένη, μου είχε βεβαίως μια αδυναμία όπως του είχα και εγώ σαν μοναχοπαίδι, αλλά ήταν πολύ αυστηρός μαζί μου στα επαγγελματικά. Στα προσωπικά ήταν πολύ τρυφερός.

Η μαμά μου ήταν η πρώτη γυναίκα που έγινε πρόεδρος σε διαφημιστική εταιρεία στην Ελλάδα. Δεν προσπάθησε ποτέ να με κάνει διαφημίστρια όμως, σε αντίθεση με τον πατέρα μου που ήθελε να γίνω δημοσιογράφος. Μέχρι τα 22 είχα τεράστιο άγχος να τους κρατώ και τους δύο ικανοποιημένους, δεν ήταν ευχαριστημένοι με τίποτα και ήταν πολύ δύσκολο.

Στα 23 μου τους είπα: “δεν μπορώ να είμαι το σούπερ τέλειο πλάσμα που θέλετε. Ή θα με αγαπήσετε όπως είμαι ή παρατήστε με ήσυχη”, ανέφερε η Ναταλία Γερμανού σχετικά με τη σχέση που είχε με τους γονείς της.

Δες το βίντεο:

Read More

And More