Ναταλία Γερμανού: Στηρίζει ανοιχτά τη Σίσσυ Χρηστίδου μετά την επίθεση για τη συνέντευξη της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου

Αντιδράσεις προκάλεσαν τα όσα είπε η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου για τον Πέτρο Φιλιππίδη στη συνέντευξη που έδωσε χθες το πρωί στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου. (δες εδώ όλα όσα είπε η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου)

Αμέσως μετά τη συνέντευξη, πολλοί ήταν εκείνοι που έσπευσαν να τα βάλουν με την Σίσσυ Χρηστίδου γιατί δεν πήγε κόντρα στην καλεσμένη της και την άφησε να πει όσα είπε με την παρουσιάστρια να εξηγεί πως διαχώρισε τη θέση της ωστόσο ο ρόλος της είναι να κάνει ερωτήσεις και να ακούει.

Σήμερα, η Ναταλία Γερμανού βλέποντας την επίθεση που έγινε στη Σίσσυ Χρηστίδου θέλησε να τοποθετηθεί και να την στηρίξει λέγοντας πως η θέση της παρουσιάστριας ήταν ξεκάθαρη.

“Ως παρουσιάστρια μιλώντας, θεωρώ ότι η Σίσσυ Χρηστίδου έχει αποδείξει πάρα πολλές φορές ποια είναι η θέση της απέναντι σε όλο αυτό το κίνημα. Το έχει αποδείξει με σθένος, έχει δείξει τη θέση της ξεκάθαρα με τον καλύτερο τρόπο. Φιλοξενούσε μια ηθοποιό που αν δεν κάνω λάθος συμμετέχει σε μια σειρά που είναι το καναλιού που προβάλλεται η εκπομπή της.

Έκανε μεγάλη προσπάθεια να δείξει ότι διαφωνεί. Είπε ότι σαν τηλεθεατής δε μπορεί πλέον να βλέπει σειρές που παίζουν αυτοί οι άνθρωποι. Έκανε ότι καλύτερο μπορούσε και επειδή και εγώ σαν παρουσιάστρια έχω κάνει πάρα πολλές φορές πάρα πολλά λάθη, πολλές γκάφες, πράγματα για τα οποία μετάνιωσα, είμαι η τελευταία που θα της ρίξω πέτρα, ούτε καν βοτσαλάκι. Μη την λιθοβολείται επειδή δεν είπε όλα αυτά που εσείς είπατε από τον καναπέ σας… Είναι πολύ δύσκολες μερικές φορές οι συνθήκες.

Η Σίσσυ έχει αποδείξει πολλές φορές πόσο καλά κάνει τη δουλεία της. Όταν λέει ότι σαν τηλεθεατής δε μπορώ να τους δω, η θέση της είναι σαφής” είπε η Ναταλία Γερμανού.

Read More

And More