Ναταλία Γερμανού: Τα μηνύματα που αντάλλαξε με την πρώην σύντροφο του Στάθη Παναγιωτόπουλου

Σοκαρισμένη η Ναταλία Γερμανού και οι συνεργάτες της στο «Καλύτερα δεν Γίνεται» σχολίασαν το μεσημέρι του Σαββάτου τις καταγγελίες εις βάρος του Στάθη Παναγιωτόπουλου και όλες τις αποκαλύψεις που είδαν το φως της δημοσιότητας την τελευταία εβδομάδα.

Η παρουσιάστρια του Alpha αποκάλυψε την επικοινωνία που είχε με την πρώην σύντροφο του μουσικού παραγωγού και τα μηνύματα που αντάλλαξαν ύστερα από τη σοβαρότητα καταγγελία που δημοσιοποίησε μέσω social media.

«Με τον συγκεκριμένο άνθρωπο γνωριστήκαμε πριν πέντε χρόνια κατά τη διάρκεια διακοπών μου με φίλους στην Αλόννησο. Όταν τον συναντήσαμε με την παρέα μου σε ένα μαγαζί του ζητήσαμε να βγάλουμε μια φωτογραφία. Εγώ τον συμπαθούσα πολύ από την εκπομπή. Μετά τον ξανασυνάντησα άλλες δυο φορές και κάναμε λίγο παρέα σε ένα γενικό πλαίσιο με άλλα άτομα. Μετά εκείνος μου ζήτησε να βγούμε ραντεβού. Εγώ κολακεύτηκα και δέχτηκα. 

Μάλιστα, στο εν λόγω ραντεβού του είπα “έτσι κάνεις πάντα επειδή είσαι διάσημος ζητάς να βγαίνεις ραντεβού με κοριτσάκια;” και μου είπε ότι δεν το κάνει γενικά απλά εγώ του άρεσα πολύ και ήταν η πρώτη φορά.

Ναταλία Γερμανού: «Λόγω του ότι ήσουνα πολύ νέα σε ηλικία, δεν είχες κάποιες δεύτερες σκέψεις; Εκείνος τι σου έλεγε για τη διαφορά ηλικίας;»

«Αν και ενήλικη ήμουν ένα νέο άτομο σχετικά άμαθο, στην ουσία μόλις τότε ξεκινούσε η ενήλικη ζωή μου, δουλεύοντας και αρχίζοντας να ζω μακριά από τους γονείς μου. Πίστευα ότι λόγω της ηλικίας του δεν θα θέλει και κάτι περιστασιακό όπως τα αγόρια της τότε ηλικίας μου και θα τον ενδιέφερε μια πιο συντροφική σχέση».

Ναταλία Γερμανού: «Η σχέση σας πώς ήτανε; Πώς σου συμπεριφερόταν;»

«Αρχικά έλεγε ότι του αρέσω πολύ και είμαι γλυκό κορίτσι και χαίρεται που με γνώρισε μετά όσο προχωρούσε η σχέση γινόταν πολύ εκδηλωτικός».

Ναταλία Γερμανού: «Εσένα αυτή η σχέση τι σου παρείχε; Ένιωθες ασφάλεια;»

Εγώ ήμουν τρελά ερωτευμένη μαζί του και ξέρω ότι κάποιοι θα απορούν με αυτό αλλά αυτός ο άνθρωπος είχε κάτι που δεν μπορούσα να φύγω μακριά του, για μένα ήταν κάτι σαν μέντορας και θεωρώ ότι είχε βρει τον τρόπο να με χειρίζεται απόλυτα. Ήξεραν κάποια πράγματα η οικογένεια μου… Δεν τον είχαν γνωρίσει».

Πότε κατάλαβες ότι δεν πάει κάτι καλά;

«Άρχισε να μου λέει ακραίες φαντασιώσεις που κάποιες ήταν και ποινικά κολάσιμες. Αυτό ήταν το τέλος. Όσο και αν τον αγαπούσα κατάλαβα ότι αυτός ο άνθρωπος μου κάνει κακό και για αυτό απομακρύνθηκα. Μετά από ένα σημείο κατάλαβα την εμμονή του να βιντεοσκοπεί και να κρατάει αρχείο με κοπέλες. Το να τα δημοσιεύσει δεν μπορούσα να το φανταστώ, κυρίως λόγω του ονόματός του».

 

Ποια ήταν η πρώτη σου αντίδραση όταν συνειδητοποίησες ότι αυτός ο άνθρωπος είχε δημοσιοποιήσει τις προσωπικές σας στιγμές;

«Έπαθα σοκ. Όταν είδα το βίντεο πρώτη φορά κατάλαβα ότι ήμουν εγώ. Ήμουν σε μια τέτοια κατάσταση τους πρώτους τέσσερις μήνες, δεν έβγαινα καθόλου από το σπίτι. Και σούπερ μάρκετ να πήγαινα όποιον άνδρα συναντούσα πίστευα ότι είχε δει το βίντεο μου και ότι είναι κάποιος από τους 99.000».

 

Read More

And More