Ναταλία Γερμανού: Τα υπονοούμενα για τη σχέση του Γιώργου Αμούτζα με την Τάνια Μπρεάζου

Με αφορμή μια ατάκα του Σωτήρη το μεσημέρι της Κυριακής 17/3 στον αέρα της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» στάθηκε η αφορμή η Ναταλία Γερμανού να αφήσει κάποια υπονοούμενα για τον Γιώργο Αμούτζα και την Τάνια Μπρεάζου.

«Ένα τραγούδι ήθελα να πω, και στο Fame Story, και στο J2US, αλλά έχω αποδεχτεί ότι δε θα μου κάτσει ποτέ, το “Έρωτά μου ανεπανάληπτε”. Δε πειράζει» ανέφερε ο Σωτήρης.

«Κοίταξε, το είπαν ο Γιώργος με την Τάνια, και τους ταίριαξε με έναν τρόπο, αν καταλαβαίνετε τι εννοώ» ανέφερε με νόημα η Ναταλία Γερμανού.

Και πρόσθεσε, «Γιατί γελάτε στο πλατό; Ο Κούτρας γελάει, γιατί ο Κούτρας ξέρει. Τους ταίριαξε πάρα πολύ. Το ραντάρ μου χτύπησε 109. Η Κατερίνα Καινούργιου φιλοξένησε τον Γιώργο Αμούτζα και την Τάνια Μπρεάζου την προηγούμενη εβδομάδα, και τους ρώτησε αν είναι ελεύθεροι ή δεσμευμένοι και απάντησαν ότι είναι ελεύθεροι, και τους είπε ότι ταιριάζουν πάρα πολύ… Είπα ότι μου ταιριάζουν πάρα πολύ και εύχομαι σε όλους παγκόσμια ειρήνη και… αγάπη», αφήνοντας να εννοηθεί πως ο Γιώργος Αμούτζας και η Τάνια Μπρεάζου έχουν έρθει αρκετά κοντά.

Να θυμίσουμε ότι το προηγούμενο διάστημα είχε κυκλοφορήσει η φήμη πως στο J2US υπάρχουν κάποια «κρυφά» ζευγάρια.

Read More

And More