Ναταλία Γερμάνου: Το αιχμηρό σχόλιο για τους παρουσιαστές της ελληνικής τηλεόρασης

Με αφορμή την τηλεοπτική συνύπαρξη της Ελένης Μενεγάκη και της Ρούλας Κορομηλά, η Ναταλία Γερμανού στη σημερινή της εκπομπή σχολίασε με την ομάδα της όσα συζήτησαν οι δύο παρουσιάστριες και αναφέρθηκε συγκεκριμένα στο θέμα της «αυλής», των προσώπων που περιβάλλουν συχνά έναν άνθρωπο του θεάματος, κάτι που σχολίασαν και οι δυο παρουσιάστριες στη συζήτησή τους την Παρασκευή.

Με αφορμή ένα σχόλιο του Δημήτρη Πανόπουλου και του Παναγιώτη Ραφαηλίδη, η Ναταλία Γερμανού ανέφερε: «Είναι αυτό που λέμε ότι τελικά η τηλεόραση είναι Μπάκιγχαμ. Δεν έχει παρουσιάστριες, έχει βασίλισσες, πριγκίπισσες, βασιλοπούλες». «Η αυλή είναι ό,τι χειρότερο μπορεί να συμβεί στη ζωή και στην καριέρα ενός παρουσιαστή ή μιας παρουσιάστριας, γιατί το να ακούς συνέχεια καλά λόγια και να σε θεοποιούν οι συνεργάτες σου ότι τα κάνεις όλα τέλεια, είναι κάτι τραγικό. Σε αποκόβουν από την πραγματικότητα» συμπλήρωσε η παρουσιάστρια.

«Η αυλή είναι πολύ επικίνδυνο πράγμα. Μπάζει νερά και στα νερά γλιστράς και αν γλιστρήσεις στα νερά της αυλής, βρίσκεσαι στο άλλο οικόπεδο» είπε με νόημα. «Τα θέλω πολύ περισσότερο τα αρνητικά εγώ, γιατί έτσι νιώθω ασφαλής. Αυτό δεν ισχύει για όλους όμως» καταλήγει η Ναταλία Γερμανού.

Read More

And More