Ναταλία Τσαλίκη: «Ασχολούμαστε συνεχώς με το τι θα πουν οι άλλοι για εμάς και δε ζούμε τις ζωές μας»

Με αφορμή τη νέα της θεατρική δουλειά, η Ναταλία Τσαλίκη μίλησε στην εκπομπή “Πάμε Δανάη” το πρωί της Πέμπτης 11/10 για την ανάγκη που νιώθουν πολλές φορές οι άνθρωποι να αλλάξουν τους γύρω τους, αλλά και στο ρόλο που έχει παίξει η σύγχρονη εποχή σε όλο αυτό.

«Ασχολούμαστε συνέχεια με τους άλλους επειδή δε κάνουμε την ίδια δουλειά με τον εαυτό μας. Μας φταίει συνέχεια το άλλο. Μας φταίει το διαφορετικό, είναι πολύ σημαντικό. Ένα άλλο πράγμα που κουβαλάμε, είναι το βαρίδιο του τι θα πουν οι άλλοι για εμάς. Ζούμε για τους άλλους, δε ζούμε για μας. Αυτό μας στερεί την ελευθερία. Μας κάνει φοβισμένα άτομα, λειψά. 

Το μυαλό μας, είναι καλυμμένο με άλλα πράγματα, έχει μια μουτζούρα μέσα του, έχει σκουπίδια. Από το πρωί που ξυπνάμε, μέχρι την ώρα που κοιμόμαστε, ασχολούμαστε με πράγματα, όχι σημαντικά. Δεν έχουμε επαφή με τη φύση… Φεύγει η μέρα χωρίς να έχουμε μια ανάσα για τον εαυτό μας. Όλο αυτό έχει επίπτωση και στις σχέσεις μας. Δε σε αφήνει λίγο να ηρεμίσεις, να καταλάβεις ποιος είσαι» είπε η Ναταλία Τσαλίκη.

Read More

And More