Νατάσα Καλογρίδη: Η κοινή εμφάνιση με τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο και η αντίδραση όταν ρωτήθηκε για τη σχέση τους

Ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος απόλαυσε επί σκηνής της Νατάσα Καλογρίδη στην παράσταση «Η κυρία Κλάιν» κάνοντας κοινή εμφάνιση μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες.

Αμέσως μετά το τέλος της παράστασης η ηθοποιός βρέθηκε σε αμήχανη θέση μπροστά στους δημοσιογράφους, όταν ρωτήθηκε για την σχέση της με τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο, διακόπτοντας μάλιστα αρκετές φορές τις δηλώσεις της, με γέλια και ατάκες.

«Ήταν εδώ και η μητέρα μου. Φυσικά ήταν εδώ ο κύριος Λυκουρέζος και κάποιοι άλλοι φίλοι», ανέφερε αρχικά η Νατάσα Καλογρίδη.

Νατάσα Καλογρίδη για τις σχέσεις της με τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο

«Φίλοι, καριοφίλι. Εννοείται μετράει η γνώμη του. Είναι  ένας άνθρωπος που αγαπά την τέχνη, έχει ασχοληθεί με την τέχνη. “Εσύ που κοιτάς”, είπε γελώντας στους δημοσιογράφους, ενώ συνέχισε: Παιδιά υπάρχει και το νευρικό γέλιο γιατί μετά από μια παράσταση, θέλει λίγο να αποφορτιστείς. Θέλω ένα 3ωρο – 4ωρο να πω ότι κατέβηκαν οι ρυθμοί μου…», ανέφερε η Νατάσα Καλογρίδη.

Όσο για την ηλικία της στη wikipedia: «Υπάρχει αυτός ο εμμονικός… Ποιος κύριος είναι αυτός, δεν γνωρίζω γιατί μπαίνει με διάφορα προφίλ. Δεν μπορεί να τον σταματήσει κανείς», ανέφερε για τον άνδρα που…πειράζει την ηλικία της στο διαδίκτυο.

Φωτογραφίες από την έξοδό τους

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More