Νατάσα Μποφίλιου: Απαντά σε όσους την χαρακτηρίζουν «επαναστάτρια» – «Θέλω να είμαι με τη σωστή πλευρά της ιστορίας»

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Νατάσα Μποφίλιου στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι» και στον δημοσιογράφο,
Οδυσσέα Μητσόπουλο.

Η ερμηνεύτρια μεταξύ άλλων, απάντησε σε ερώτηση για το αν θα συνεργαζόταν με συγκεκριμένους καλλιτέχνες ενώ αναφέρθηκε και σε όσους την χαρακτηρίζουν «επαναστάτρια». «Ως καλλιτέχνης διαλέγω να κάνω πράγματα που μου ταιριάζουν αισθητικά και στα οποία μπορώ να αντεπεξέλθω. Νομίζω ότι αυτό που κάνουμε μουσικά με την ομάδα μου είναι συγκεκριμένο και δεν προσαρμόζεται σε άλλη συνθήκη εύκολα.

Θα συνεργαζόμουν με την Ελεωνόρα Ζουγανέλη αν θα θέλαμε να πούμε το ίδιο πράγμα. Τι κόντρα να έχουμε; Έχουμε αγάπη και θαυμασμό η μία για την άλλη», είπε αρχικά η Νατάσα Μποφίλιου.

Σχετικά με όσους την χαρακτηρίζουν «επαναστάτρια» η Νατάσα Μοφίλιου σημείωσε: «Δεν έχω να απαντήσω τίποτα σε όλους όσους με χαρακτηρίζουν «επαναστάτρια». Εγώ θέλω να είμαι με τη σωστή πλευρά της ιστορίας» και πρόσθεσε για τις αντιδράσεις που προκάλεσε η φωτογράφισή της με τη γούνα στο Λονδίνο: «Όλα αυτά είναι τόσο ξεπερασμένα. Η αντίληψη αυτή είναι παλιακή και δεν έχει κανένα έρεισμα με την πραγματικότητα. Δεν αξίζει να μπεις καν σε αυτή τη συζήτηση. Φυσικά και έκανα ξανά ανάλογη φωτογράφιση.

Είναι άλλο πράγμα η πολιτική τοποθέτηση και άλλο η υπεράσπιση μίας ναζιστικής, εγκληματικής οργάνωσης. Για τους ανθρώπους που επιλέγω να ακούσω με ενδιαφέρει».

Read More

And More