Νατάσα Ράγιου: «Αυτό που είπε ο Νταλάρας το ξέρουμε και το βιώνουμε όλοι, αλλά το εξέφρασε με τον χειρότερο τρόπο»

Δηλώσεις στην εκπομπή «Breakfast@Star» και τη δημοσιογράφο Μαίρη Αργυριάδου έκανε η Νατάσα Ράγιου.

Η παρουσιάστρια και δημοσιογράφος, μεταξύ άλλων, σχολίασε το ντόρο που έχει προβληθεί με τις δηλώσεις του Γιώργου Νταλάρα αλλά και τα όσα είπε η Ελένη Βιτάλη για τις γυναίκες που βρίσκονται σε πάνελ ψυχαγωγικών εκπομπών.

«Ο Νταλάρας είχε δίκιο, αλλά το εξέφρασε με λάθος τρόπο. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί γίνεται τόση μανούρα; Εννοείται ότι αυτό που είπε ο Νταλάρας το ξέρουμε και το βιώνουμε όλοι. Ο ακραίος τρόπος που το εξέφρασε με τον χειρότερο τρόπο. Αν εγώ ως δημοσιογράφος είμαι εντάξει με τη συνείδησή μου τι με νοιάζει τι μου λέει ποιος; Ο καθένας να κάνεις την αυτοκριτική του, είτε από την πλευρά του Νταλάρα, είτε από την πλευρά του καλλιτέχνη, είτε από την πλευρά των δημοσιογράφων που είναι στα πάνελ ή έξω. Η φέτα έχει 18 ευρώ το κιλό, αυτά είναι τα θέματα, δεν με νοιάζει τι λέει ο Νταλάρας», είπε η Νατάσα Ράγιου.

Σχετικά με τις δηλώσεις της Ελένης Βιτάλη, για τις γυναίκες που βρίσκονται σε πάνελ ψυχαγωγικών εκπομπών, η Νατάσα Ράγιου ανέφερε: «Σιγά μην προσβληθώ με τις δηλώσεις της Ελένης Βιτάλη, είμαι ξανθιά τιμή μου και καμάρι μου. Μην παρεξηγούμε τον καθένα, δεν πρέπει να είμαστε συνεχώς έτοιμοι για καβγά. Εννοείται πως κάνουν λάθη οι δημοσιογράφοι, όπως όλοι, άλλα κανένας δεν πρέπει να μιλάει με τέτοιο τρόπο σε κανέναν. Ήμουν και εγώ ρεπόρτερ στο παρελθόν, αλλά σήμερα δεν νομίζω να ήμουν τόσο πιεστικοί όσο βλέπουμε».

Read More

And More