Νατάσα Ράγιου: «Ο Τζιοβάνι είναι ο άνθρωπος της καρδιάς μου – Μου έλειπε αυτή η ηρεμία»

Η Νατάσα Ράγιου μίλησε στο Πρωινό Σου Σού και στη Μαίρη Αυγερινοπούλου για τη νέα της ζωή στη Ρόδο, τον σύντροφό της, αλλά και το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην τηλεόραση.

Η γνωστή δημοσιογράφος ανέφερε πως διανύει μια ήρεμη και χαλαρή περίοδο της ζωής της, ωστόσο συχνά την κυριεύουν οι σκέψεις για τη ζωή που άφησε πίσω στην Αθήνα. 

«Είμαι μόνιμα στη Ρόδο. Η ζωή εκεί είναι πάρα πολύ καλά, έχω ηρεμήσει, όλα αυτά που μου λέτε οι συνάδελφοι, ότι ετοιμάζεστε πάτε σε πρεμιέρες κλπ, ναι μεν μου έχουν λείψει κάποιες στιγμές, αλλά είμαι τόσο μακριά από όλο αυτό… Είναι η ζωή μακριά από την Αθήνα, άλλο πράγμα », δήλωσε αρχικά η γνωστή δημοσιογράφος.

Η Νατάσα Ράγιου μίλησε για τον σύντροφό της Τζιοβάνι και τις αλλαγές που ακολούθησαν στη ζωή της μετά την πρώτη τους γνωριμία.

«Είναι ο άνθρωπός μου γιατί ηρεμεί το μέσα μου. δεν νομίζω ότι υπάρχει κάτι πιο σημαντικό για μια γυναίκα. Είναι ήρεμος κι εμένα μου έλειπε αυτή η ηρεμία, αυτή η γαλήνη, αυτή η σιγουριά του να είσαι με έναν άνθρωπο που θα είναι εκεί ό,τι και να συμβεί. Είναι άνθρωπος καρδιάς ο Τζιοβάνι». Και παραδέχτηκε: «Έχουμε και τις εντάσεις και τους τσακωμούς, μην τρελαθούμε, τα έχουμε όλα αυτά», είπε η Νατάσα Ράγιου.

Για το αν θα ήθελε να επιστρέψει στην τηλεόραση: «Έχω επιχειρήσει να κάνω συζητήσεις, δεν είναι κάτι που να με ενδιαφέρει», απάντησε η Νατάσα Ράγιου μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Open. 

Νατάσα Ράγιου – Δες περισσότερα στο παρακάτω βίντεο:

Read More

And More