Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: «Έγινε ένας πανικός με το δημοσίευμα χωρισμού – Δεν είναι τίποτα ανακοινώσιμο για τον γάμο»

Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου έκανε τις νέες της τηλεοπτικές δηλώσεις απαντώντας για το ενδεχόμενο να την ξαναδούμε στο Survivor, αλλά και τους λόγους που αναβλήθηκε ο γάμος της με τον Κώστα Πηλαδάκη.

«Επειδή έχω κάνει focus στην υποκριτική και σε άλλα κομμάτια της ζωής μου και επαγγελματικά που δουλεύω παράλληλα, δεν νομίζω ότι θα πήγαινα», είπε αρχικά η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου για το ενδεχόμενο να την δούμε στο Survivor All Star.

Για τα όσα γράφτηκαν μετά την αναβολή του γάμου της: «Είμαι πάρα πολύ καλά στα προσωπικά μου. Γενικά δεν παρακολουθώ όσα γράφονται, ούτε βλέπω τις συνεντεύξεις που δίνω, αλλά όσον αφορά το δημοσίευμα χωρισμού, ναι, το είχα δει γιατί γινόταν ένας πανικός και μου στέλνανε και διάφορα άτομα.

Παιδιά λέω όχι, δεν χώρισα. Είμαστε καλά, δεν ξέρω πώς προέκυψε το συγκεκριμένο δημοσίευμα», απάντησε η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου. 

Και ολοκλήρωσε το θέμα του γάμου της: «Δεν θα πω ημερομηνίες, δεν θα πω το πότε και το πού, μέχρι να είναι κάτι οριστικό και ανακοινώσιμο», είπε η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου.

Δες το παρακάτω βίντεο από την εκπομπή I Love Σου Κου: 

Read More

And More