Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: Η έκπληξή της σε ερώτηση για την προσωπική της ζωή – «Δεν ήξερα ότι συζητιέται»

Τη Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, την οποία γνωρίσαμε καλύτερα την περασμένη σεζόν μέσα από τη συμμετοχή της στο Survivor συνάντησαν οι τηλεοπτικές κάμερες.

Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου μίλησε για τις τηλεοπτικές προτάσεις που δέχτηκε μετά το τέλος του ριάλιτι επιβίωσης ενώ δεν έκρυψε την έκπληξή της όταν ρωτήθηκε για το αν είναι ή όχι σε σχέση καθώς είναι γνωστό πως τα τελευταία χρόνια είναι ζευγάρι με τον Κώστα Πηλαδάκη.

«Η παρουσίαση είναι κάτι που θα με ενδιέφερε, όχι με την έννοια του ότι θέλω να γίνω παρουσιάστρια, αλλά είναι κάτι που σίγουρα θα δοκίμαζα. Μετά το Survivor έγιναν κάποιες τηλεοπτικές προτάσεις αλλά όχι πολλές. Και για να είμαι ειλικρινής, έβλεπα ότι γίνοντας άπειρες προτάσεις στα άτομα που έβγαιναν από το Survivor γι’ αυτό περίμενα να μου γίνουν περισσότερες προτάσεις. 

Περισσότερο περίμενα να μου γίνουν προτάσεις περισσότερο στο κομμάτι ενός σήριαλ ή μιας ταινίας που είναι και αυτό που με ενδιαφέρει περισσότερο» είπε η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου.

Όσο για την προσωπική της ζωή και για το αν είναι ελεύθερη, η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου είπε: «Αν είμαι ελεύθερη; Δεν ήξερα ότι συζητιέται κάτι τέτοιο. Νομίζω ότι είμαι δηλωμένη σε σχέση. Είναι λίγο κουραστικό να σε ρωτάνε τα ίδια και τα ίδια αλλά από τη στιγμή που εκτίθεσαι, είναι και κάτι που πρέπει να το περιμένεις. Ναι έχω σκεφτεί το επόμενο βήμα στη σχέση μου και μένουμε εδώ».

Το σχετικό απόσπασμα προβλήθηκε στο Happy Day.

Read More

And More