Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: «Λύγισε» για τον πατέρα της – «Δεν είχα καλές σχέσεις με τον μπαμπά μου – Είναι η αχίλλειος πτέρνα μου»

Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου βρέθηκε το μεσημέρι της Κυριακής καλεσμένη στην εκπομπή «Όλα Γκουντ». Κατά τη διάρκεια προβολής ενός αφιερωματικού βίντεο για εκείνη, η πρώην παίκτρια του Survivor «λύγισε» όταν έγινε αναφορά στον πατέρα της και τον εθισμό του…

«Είναι η αχίλλειος πτέρνα μου γιατί ενώ όλα αυτά με έχουν κάνει όντως πιο σκληρή κι ανεξαρτητοποιήθηκα σε μικρή ηλικία, έχω δημιουργήσει μια ασπίδα κι είναι λίγο σαν να συνέβη σε κάποιον άλλον όλο αυτό και να μην ήταν δικά μου βιώματα. Έτσι το έχω αντιμετωπίσει. Όποτε έρχομαι κατά καιρούς σε επαφή με το συγκεκριμένο πρόβλημα, γιατί ακόμα υφίσταται ένα πρόβλημα, εκεί πέρα λίγο λυγίζω κι έχω μια τεράστια άρνηση» εξομολογήθηκε η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου.

 

«Είναι πολύ ανθρώπινο και πρέπει να το διαχειριστώ ακόμα καλύτερα. Με πονάει. Ήταν μαζί μας αλλά όταν έχεις έναν τέτοιο εθισμό , δεν έχεις πλήρη ενσυναίσθηση κι αντίληψη των πραγμάτων. Βιώνεις μια απογοήτευση» συνέχισε η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου.

Read More

And More