Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: Ο εκνευρισμός της από την ερώτηση για τον Κώστα Πηλαδάκη – «Είναι πολύ άσχημο»

Στις τηλεοπτικές κάμερες μίλησε το βράδυ της Δευτέρας 17/10 η Ναυσικά Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, η οποία βρέθηκε στα εγκαίνια γνωστού οδοντιατρείου.

Η πρώην παίκτρια του Survivor, μεταξύ άλλων, αποκάλυψε αν θα τη δούμε φέτος στο All Star Survivor, ενώ στη συνέχεια ρωτήθηκε από τη δημοσιογράφο Ευάννα Ζουμπούρογλου, αν ο σύντροφός της, Κώστας Πηλαδάκης θα την… άφηνε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά να ταξιδέψει στον Άγιο Δομίνικο.

Η ίδια δεν μπόρεσε να κρύψει τον εκνευρισμό της για την ερώτηση που δέχτηκε για τον Κώστα Πηλαδάκη και απάντησε: «Ακούγεται όλο αυτό και γενικά είναι πάρα πολύ άσχημο να λέει κάποιος ότι αν θα με άφηνε ο Κώστας Πηλαδάκης να πάω Εγώ έχω να πω ότι σαν Ναυσικά είμαι ανεξάρτητη προσωπικότητα και παίρνω τις αποφάσεις μόνη μου, δεν περιμένω κανένας να μου δώσει άδεια.

Σαφώς και συζητάς κάποια πράγματα με τον σύντροφό σου, αλλά την τελική απόφαση την παίρνεις πάντα εσύ ο ίδιος. Και αυτό πρέπει να έχουν στο μυαλό τους όλες οι γυναίκες. Καμία γυναίκα δεν είναι κτήμα κανενός. Αυτά έχω να πω και χαιρετώ»», τόνισε η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου.

Το βίντεο προβλήθηκε στην εκπομπή Happy Day

Read More

And More