Νέα αρχή για τα ζευγάρια της ελληνικής showbiz: Μετακομίζουν σε νέο σπίτι με τα παιδιά τους

Νέα χρονιά σε νέο σπίτι για πρόσωπα της ελληνικής showbiz τα οποία βρίσκονται σε διαδικασία μετακόμισης! Καλλιτέχνες και influencers ανακοίνωσαν στα social media ότι αλλάζουν στέγη και είναι έτοιμοι για τη νέα καθημερινότητα με την οικογένειά τους.

Σάκης Τανιμανίδης – Χριστίνα Μπόμπα

Αντίστροφη μέτρηση για τον Σάκη Τανιμανίδη και την Χριστίνα Μπόμπα οι οποίοι ετοιμάζονται να μπουν στο ανανεωμένο τους σπίτι μαζί με τις δίδυμες κόρες τους.

Φέτος την άνοιξη, το ζευγάρι αποχώρησε από την οικογενειακή του στέγη προκειμένου να ξεκινήσει η ριζική ανακαίνιση η οποία πλέον βρίσκεται στο τελικό στάδιο.

Επιθυμία μάλιστα της Χριστίνας Μπόμπα είναι να προλάβει τις φετινές γιορτές, ώστε να κάνει ρεβεγιόν με την οικογένειά της στο ανανεωμένο τους σπίτι.

Το ανανεωμένο σπίτι του ζευγαριού:

Αποστόλης Τότσικας – Ρούλα Ρέβη

Τις πρώτες μέρες στο νέο τους σπίτι με τα παιδιά τους, απολαμβάνουν η Ρούλα Ρέβη και ο Αποστόλης Τότσικας. Η γνωστή φωτογράφος δημοσίευσε αρχικά φωτογραφίες με τα πακεταρισμένα πράγματα από το σπίτι το οποίο αφήνουν πίσω τους.

«Σπίτι σημαίνει ο άνθρωπος και όχι ο χώρος. Πάμε ξανά Αποστόλη», έγραψε η Ρούλα Ρέβη. Με νέα ανάρτηση η γνωστή φωτογράφος μοιράστηκε τα πρώτα στιγμιότυπα από το νέο σπίτι στο οποίο μεταφέρθηκε η οικογένεια.

Πρόσφατα η Ρούλα Ρέβη πέρασε σε μια προσωπική εξομολόγηση για την κοινή της ζωή με τον γοητευτικό ηθοποιό: «Ο Αποστόλης όταν τον κάνεις παρέα γίνεσαι καλός άνθρωπος, έχω αλλάξει μετά τον Αποστόλη. Κάποια πράγματα που έκανα τα έκοψα εξαιτίας του Αποστόλη, όπως είναι ο θυμός και οι ψυχικές μεταπτώσεις μου», παραδέχτηκε η Ρούλα Ρέβη. 

Οι πρώτες φωτογραφίες από το σπίτι που μετακόμισε το ζευγάρι:

Μαίρη Συνατσάκη – Ίαν Στρατής

Ένα χρόνο μετά τη γέννηση της κόρης τους, Ολίβιας, η Μαίρη Συνατσάκη και ο Ίαν Στρατής κάνουν νέα αρχή σε νέο σπίτι. Η γνωστή youtuber – επιχειρηματίας, απάντησε με βίντεο πως πήρε την απόφαση αυτή προκειμένου να βρει ένα σπίτι πιο κοντά στους δικούς της ανθρώπους.

«Πρέπει να είμαστε πιο κοντά με τον κόσμο μας, δεν βγαίνει αλλιώς. Οπότε θα πάμε να είμαστε πιο κοντά με τους δικούς μας ανθρώπους, να μην είμαστε τόσο απομακρυσμένοι» ανέφερε χαρακτηριστικά η Μαίρη Συνατσάκη.

Η πρώτη φωτογραφία από το νέο σπίτι:

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164