Νεφέλη Κουλούρη: Η Δόμνα από τις Άγριες Μέλισσες δηλώνει πως της αρέσει που την αντιπαθεί ο κόσμος! Γιατί βαπτίστηκε στα 5 της; (βίντεο)

Η αρραβωνιαστικιά του Κωνσταντή στις Άγριες Μέλισσες, η Δόμνα η αλλιώς Νεφέλη Κουλούρη, βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης στο «The 2Νight Show» και έδωσε την   πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη, στο Γρηγόρη Αρναούτογλου!

Η Νεφέλη, μίλησε  για τον ρόλο της, για το αν της αρέσει που την αντιπαθεί το τηλεοπτικό κοινό αλλά και για τις σκηνές που απολαμβάνει περισσότερο στα γυρίσματα. Η νεαρή ηθοποιός μίλησε επίσης, για τα παιδικά της χρόνια, και εξήγησε, γιατί βαπτίστηκε σε ηλικία 5 ετών. Μίλησε όμως και για το τσέχικο εστιατόριο των γονιών της, στο οποίο εργάζεται!

Για τα παιδικά της χρόνια: Βαφτίστηκα 5 χρονών γιατί οι δικοί μου ήθελαν να θυμάμαι τη βάπτισή μου. Ο μπαμπάς μου είναι μουσικός και μελοποιούσε ένα ποίημα του Ελύτη και αποφάσισαν να με ονομάσουν Νεφέλη. Είμαι μοναχοπαίδι. Ένα παιδί με γυαλιά, σιδεράκια… στο σχολείο! Μικρή έκανα ότι τρέλα μου ερχόταν στο κεφάλι. Αλλά δεν με κακομάθανε, με έκαναν υπεύθυνη. Είπα στους γονείς μου ότι θέλω να γίνω ηθοποιός στα δέκα μου. Το ήξεραν από πολύ νωρίς. 

Για το τσέχικο εστιατόριο που έχουν οι γονείς της εδώ και 39 χρόνια: Μαγειρεύω πολύ καλά. Το ατού μου είναι η παστιτσάδα. Η γονείς μου έχουν τσέχικο εστιατόριο στο Νέο Κόσμο και έχει όνομα από θεατρικό έργο. Ο καλός στρατιώτης Σβέικ. Στο εστιατόριο, δουλεύω κανονικά. Μέχρι τα 23 μου στην κουζίνα και έκτοτε σερβιτόρα. Το μαγαζί αυτό είναι το σπίτι του, εκεί διάβαζα τα μαθήματά, μου έκανα κιθάρα, αγγλικά! Είναι σημαντικό το μαγαζί, μου δίνει την ασφάλεια ότι δεν θα πεινάσω!

Για τις Άγριες Μέλισσες και το ρόλο της Δόμνας: Είμαι σνομπ, κακομαθημένη. Θέλω όλη την προσοχή πάνω μου, Η Δόμνα δεν έχει κακία ως άνθρωπος. Τις ερωτικές σκηνές τις απολαμβάνω πάρα πολύ. Έχει πάρα πολλή πλάκα! 

Σήμερα που διάβασα νέα σενάρια, χάρηκα πολύ για τη Δόμνα. Θα φανεί  πιο ανθρώπινη. Χαίρομαι πολύ που με αντιπαθεί ο κόσμος. Ο ρόλος μου έχει αρνητικό πρόσημο. Τι πρώτες μέρες περίμενα να πάρουν συγγενείς και φίλοι να μου πουν για τις Μέλισσες και δεν πήρε κανείς. Στο μόνο που ταιριάζουμε με τη Δόμνα είναι ότι είμαστε μοναχοπαίδια.

Read More

And More