Νεφέλη Μέγκ: «Ήταν υπέροχο που η εκπομπή “χτυπήθηκε” πριν καν ξεκινήσει, ήταν τρομερή διαφήμιση»

Η Νεφέλη Μέγκ κυκλοφόρησε ένα βιβλίο με νομικούς όρους για αρχάριους και η κάμερα της εκπομπής “Mega Καλημέρα” με τη δημοσιογράφο Βασιλική Μπασιούρη, βρέθηκαν στην παρουσίασή του.

Σε δηλώσεις της, η Νεφέλη Μεγκ αναφέρθηκε στην εμπειρία της από τα πρώτα βήματα στον χώρο της τηλεόρασης, ενώ μίλησε και για τα αρνητικά σχόλια που γράφονται για την εκπομπή και τα νούμερα τηλεθέασης.

«Χαίρομαι πάρα πολύ που μου δίνεται τηλεοπτικό βήμα. Προσπαθώ να βρω τα πατήματά μου. Δε ξέρω πως πάνε τα τηλεοπτικά, νομίζω φαίνεται. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη γιατί κάνω και αυτό που θέλω. Τώρα λέω νομικά πλέον στον αέρα και είμαι χαρούμενη γι’ αυτό» είπε αρχικά η Νεφέλη Μεγκ.

«Ήταν υπέροχο που η εκπομπή “χτυπήθηκε” πριν καν ξεκινήσει. Είναι τρομερή διαφήμιση αυτό. Ήταν υπέροχο. Γελάω πάρα πολύ με τα σχόλια που μας κάνουν για τα νούμερα τηλεθέασης. Όσο πιο κακό είναι το σχόλιο, τόσο περισσότερο γελάω. Τα ακούω και πραγματικά γελάω τόσο πολύ, λέω “ναι, χτυπήστε κι άλλο”. 

Οι υπόλοιποι της ομάδας δε νομίζω ότι είναι τόσο τρολ όσο εγώ. Εγώ είμαι τρολ και σαν άνθρωπος αλλά, ο καθένας έχει τον δικό του μηχανισμό αντιμετώπισης. Πιστεύω πολύ στα νέα άτομα στην τηλεόραση, στα άτομα της γενιάς μου στην τηλεόραση. Δε ξέρω βέβαια κατά πόσο είναι εφικτό αυτό» πρόσθεσε για τα αρνητικά σχόλια η Νεφέλη Μεγκ.

Τέλος, όταν η δημοσιογράφος τη ρώτησε αν έχει ξεκινήσει συζητήσεις για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν μιας και έχουμε μπει στην περίοδο των τηλεοπτικών μεταγραφών, η Νεφέλη Μεγκ απάντησε,  «Α, είναι η μεταγραφική περίοδος αυτή; Σαν τα σαλιγκάρια… Μάλιστα».

Read More

And More