Νεκταρία Γιαννουδάκη: Η εξομολόγηση για το άγριο συμβάν σε παιδική ηλικία – «Μας χτύπαγε και μας έβριζε»

Η Νεκταρία Γιαννουδάκη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή, Μαμά-δες με την Τζένη Θεωνά.

Η γνωστή ηθοποιός, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην οικογένειά της και στα παιδικά της χρόνια, όπου και πέρασε σε μια εξομολόγηση για τον κακοποιητικό δάσκαλο του σχολείου της.

«Η πρώτη δημοτικού ήταν μια τραυματική εμπειρία. Ένας φριχτός δάσκαλος, ο οποίος και μας χτύπαγε και μας έβριζε και μας ειρωνευόταν, θεώρησε ότι η οικογένεια μου ανήκει σε ένα διαφορετικό κόμμα από αυτό που είμαστε εμείς. Έτσι ξεκίνησε να συμπεριφέρεται εκδικητικά απέναντι μου. Μου έκοψε παντελώς τα φτερά, φοβόμουν το σχολείο και είχα άγχος», ανέφερε η Νεκταρία Γιαννουδάκη.

Ενώ πρόσθεσε: «Είχα τους χειρότερους βαθμούς από όλο το τμήμα, γιατί τότε στην πρώτη δημοτικού εμείς παίρναμε βαθμούς και είχα σε όλα 6αρια. Μέχρι που η μαμά μου έκανε μία υπομονή, έκανε δύο, ζήτησε να δει το τετράδιο μου και εγώ της είπε ότι το τετράδιο έχει χαθεί. Πήγε λοιπόν στην διευθύντρια και δευτέρα δημοτικού πια, δευτέρα προς τρίτη, άλλαξα τμήμα και εκεί πέρα πολύ χαρούμενη άνθισα και πέρασα πολύ καλύτερα», είπε η Νεκταρία Γιαννουδάκη καλεσμένη στην εκπομπή της ΕΡΤ. 

Read More

And More