Στο T-live

Νεκτάριος Λεμονίδης: Η αντίδραση μετά τον έλεγχο της ΑΑΔΕ για τον χλιδάτο γάμο του με την Ελίζαμπεθ Ελέτσι

Πάρτι φοροδιαφυγής εντόπισε η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων στον γάμο της Ελίζαμπεθ Ελέτσι με τον γιατρό Νεκτάριο Λεμονίδη. H πρώην παίκτρια του Survivor μιλώντας στην εφημερίδα On Time και στη Σάσα Σταμάτη, έδωσε τη δική της απάντηση.

«Ο γάμος μας ήταν ανταποδοτικός. Όλα έχουν γίνει απολύτως νόμιμα με παραστατικά για ανταποδοτική διαφήμιση. Είναι φυσικό και επόμενο, επειδή είμαι γνωστή και επώνυμη, πολλές εταιρείες να θέλουν να με προσεγγίσουν και να διαφημιστούν από εμένα και εννοείται ότι είπα με χαρά και θέρμη το «ναι». Είναι δυνατόν να το παίξω ότι είμαι ζάμπλουτη και να σκορπάω τα λεφτά μου έτσι; Έχω εγώ αυτά τα χρήματα για να τα δώσω; Ο γάμος κόστισε γύρω στα 50.000 ευρώ, αλλά δεν είπα ότι πλήρωσα 50.000 ευρώ».

Η επίδειξη χλιδής στα social media ενεργοποίησε ειδικό λογισμικό και την ομάδα ελεγκτών που ασχολείται με το διαδίκτυο και κάπως έτσι… φαίνεται πως έπεσαν στη …φάκα!

Η απάντηση του Τριαντάφυλλου στο T-live

Ο Τριαντάφυλλος, γνωστός τραγουδιστής, που τραγούδησε στο party του γάμου, φαίνεται σύμφωνα με την ΑΑΔΕ ότι  δεν διαβίβασε μέσω του myDATA τιμολόγιο για τη συγκεκριμένη εμφάνιση.

Μιλώντας στο T-live και στην Πόπη Παπαδοπούλου δήλωσε πως για την εμφάνιση του στον γάμο δεν πήρε χρήματα. «Με την Ελίζαμπεθ είχα μια φοβερή σχέση μέσα στο παιχνίδι και της είχα υποσχεθεί ότι άμα παντρευτεί θα πάω να τραγουδήσω στο γάμο της αφιλοκερδώς και πήγα. Φαντάσου ότι τραγούδησα μισή ώρα μόνο και έπρεπε να φύγω να πάω στο μαγαζί μου, όπου τραγουδάω. Πώς θα κόψω τιμολόγιο; Εγώ κόβω τιμολόγιο σε κάθε live που πάω και πληρώνομαι, σε κάθε live μου όμως. Εκεί πώς θα κόψω τιμολόγιο αφού πήγα αφιλοκερδώς για μισή ωρίτσα στο γάμο της φίλης μου να τραγουδήσω;» είπε χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με τους ελεγκτές σχεδόν όλοι οι συντελεστές της δεξίωσης εμφανίζουν χαμηλά ετήσια εισοδήματα και παρουσιάζουν μεγάλες ζημιές.

«Εκδώσαμε παραστατικά κανονικά και τιμολόγια και δελτία αποστολής και όλα. Είναι καθόλα νόμιμα. Ήταν προβολή. Η Ελέτσι είναι δημόσιο σε εισαγωγικά πρόσωπο θα μας έδινε κάποια ανταποδοτικά, δηλαδή φωτογραφίες και υλικό από το γάμο της για να προσθέσουμε στα δικά μας social media» απαντά ο ιδιοκτήτης του γραφείου ανθοστολισμού και επεσήμανε αν πλήρωσε η πρώην παίκτρια του Survivor για τον στολισμό «Ένα ποσό τελείως συμβολικό δηλαδή σχεδόν το κόστος μου. Γύρω στα 500 ευρώ».

Οι περισσότεροι συντελεστές του χλιδάτου γάμου έχουν ήδη λάβει τα σημειώματα έναρξης του φορολογικού ελέγχου, καθώς όπως προκύπτει δεν έχουν εκδώσει παραστατικό για τις υπηρεσίες τους.

«Εγώ ποτέ δεν έλαβα χρήματα. Μου είπε η ίδια ότι αν παίξω θα με διαφημίσει δηλαδή είναι σαν ένα καλό για μένα και μ’ αυτό το λόγο πήγα και έπαιξα για λίγη ώρα σαξόφωνο. Δεν υπάρχει κάποιος λόγος να μπλεχτώ εγώ αυτή τη στιγμή σε οποιοδήποτε άλλο σκηνικό έχει ειπωθεί για φοροδιαφυγή από τη στιγμή που δεν πήρα χρήματα» επεσήμανε στο T-live ο μουσικός.

Η αντίδραση του Νεκτάριου Λεμονίδη στο T-live

Η δημοσιογράφος, Μάρω Κανελλάκη από την εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου προσπάθησε να εντοπίσει τον Νεκτάριο Λεμονίδη. Ωστόσο, αρχικά δεν τον βρήκε στα ιδιωτικά γραφεία στα βόρεια προάστια που αναφέρονται στο διαδίκτυο καθώς ήταν κλειστά.

Στη συνέχεια, σήμερα το πρωί η δημοσιογράφος τον εντόπισε στα επείγοντα του «Ευαγγελισμού» καθώς εργάζεται εκεί ως παθολόγος. Εκείνος, ενοχλημένος, είπε τρεις φορές «καμία απάντηση» και μπήκε σε ταξί προς άγνωστη κατεύθυνση.

Read More

And More