Νένα Μεντή: «Η Μίνα Αδαμάκη ήταν μοναχικός άνθρωπος, λυπάμαι πολύ που δεν κάναμε παρέα»

Θλίψη σκόρπισε στο πανελλήνιο αλλά κυρίως στον καλλιτεχνικό κόσμο η είδηση θανάτου της Μίνας Αδαμάκη.

Η αγαπημένη ηθοποιός έφυγε χθες 11/11 από τη ζωή μετά από μάχη με σοβαρά προβλήματα υγείας αφήνοντας ένα τεράστιο κενό στον κόσμο της υποκριτικής.

Σήμερα, μέσα από την εκπομπή “Γειά σου” η Νένα Μεντή η οποία είχε συνεργαστεί με την αείμνηστη ηθοποιό στη σειρά “Τρεις χάριτες” αποχαιρέτησε τη Μίνα Αδαμάκη αποκαλύπτοντας πως αν και δεν έκαναν παρέα – κάτι για το οποίο λυπάται – πάντα την εκτιμούσε και τη θαύμαζε.

«Πολλά από αυτά που είπατε στο ρεπορτάζ για τη Μίνα, δεν τα ξέρω καν. Δεν ήμασταν φίλες, δεν ήμασταν κοντά. Δεν πόλυταιριάζαμε να το πω έτσι. Όμως, η δουλειά που κάναμε τρία χρόνια στις “Τρεις Χάριτες” με έκανε να την εκτιμήσω πάρα πολύ. Να τη θαυμάζω, και σαν συνάδελφο και σαν ηθοποιό και αυτό που έχω να πω για τη Μίνα που ίσως να μην το ξέρει ο πολύς κόσμος είναι πως ήταν μοναχικός άνθρωπος.

Αυτό που έβγαζε στην τηλεόραση – συνήθως η τηλεόραση αποκαλύπτει τον πραγματικό μας εαυτό – δεν ήταν έτσι. Η Μίνα ήταν εσωστρεφής και μοναχική, δε ξέρω κομμάτια της ζωής της. Αυτό που είπατε ότι είχε έρωτες πολλούς. Ξέρω 1-2 σχέσεις της. Είχα πάει σπίτι της κάποτε που μας είχε κάνει ένα τραπέζι με την Άννα. 

Δεν ήμασταν κοντά. Στη δουλειά όμως, περάσαμε από τα καλύτερα επαγγελματικά μας κομμάτια. Κατουριόμασταν στο γέλιο. Είναι πολλοί άνθρωποι, μέχρι μικρά παιδιά που βλέπουν “Τρεις χάριτες”. Πιστεύω ότι η ένωση αυτών των ηθοποιών σε αυτή τη σειρά, ήταν πολύ έξυπνη γιατί είμαστε πολύ διαφορετικοί χαρακτήρες. Αυτό που θέλω να πω για τη Μίνα – όλα εκ των υστέρων τα σκεφτόμαστε- είναι ότι λυπάμαι πολύ που δεν κάναμε παρέα»

Read More

And More