“New Girl”: Αυτή είναι η νεανική κωμωδία του Star που έρχεται με φόρα…

Αγαπάς τις νεανικές σειρές; Αγαπάς τις κωμωδίες; Αγαπάς το τηλεοπτικό ρομάντζο; Ε, τότε δεν πρέπει να χάσεις αυτή τη brand-new τηλεοπτική πρόταση του Star.

“New Girl”! Αυτός είναι ο τίτλος της σειράς που έρχεται από αυτή τη Κυριακή με φόρα στους δέκτες μας, από το κανάλι της κάτω Κηφισιάς.

Πρόκειται για μια κωμωδία με μοντέρνα άποψη, η οποία φυσικά ασχολείται με τις σχέσεις μεταξύ αντρών και γυναικών, με κύριο πρόσωπο την εκκεντρική αλλά αξιολάτρευτη Τζες Ντέι.

Η Τζες είναι μια χαριτωμένη αλλά αλλόκοτη, δασκάλα, γύρω στα 30.  Βλέπει τη ζωή από τη θετική της πλευρά, είναι ευάλωτη, κάπως αδέξια και εμπιστεύεται υπερβολικά τον οποιονδήποτε, ακόμα και άτομα, που δεν θα έπρεπε.

Όταν βρίσκει τον αγαπημένο της Σπένσερ στο σπίτι τους με μια άλλη γυναίκα, η Τζες, χωρίς δεύτερη σκέψη, τον  εγκαταλείπει αμέσως.  Μόνη, προδομένη αλλά και άστεγη, η Τζες προσπαθεί να κάνει μια νέα αρχή με τη συμπαράσταση της καλύτερης φίλης της, Σίσι.

Στην αναζήτηση της για στέγη, η Τζες αποφασίζει να συγκατοικήσει με τρεις άγνωστους, γοητευτικούς εργένηδες, τον Νικ, τον Σμιντ και τον Γουίνστον.

Ο Νικ έχει παρατήσει τις σπουδές του στη νομική, δουλεύει ως μπάρμαν και αυτό, που συνήθως, επιθυμεί είναι να τον αφήνουν στην ησυχία του. Ο Σμιντ είναι επιχειρηματίας με μεγάλη αυτοπεποίθηση καθώς θεωρεί ότι είναι ένα δώρο για τις γυναίκες! Ο Γουίνστον είναι ένας πρώην αθλητής, που δεν ξέρει ακριβώς τι να κάνει αλλά πραγματικά χρειάζεται να κερδίσει ό, τι και να είναι αυτό!

Μπορεί αυτή η δυσλειτουργική παρέα να χειριστεί το  παράξενο νέο κορίτσι, που μπήκε ξαφνικά στη ζωή τους; Και η Τζες, θα καταφέρει να συνυπάρξει με τόσους άνδρες κάτω από την ίδια στέγη;

Με άλλα λόγια έχουμε να κάνουμε με μια κωμική σειρά με πολύ χιούμορ και αρκετό αυτοσαρκασμό απέναντι στις σχέσεις, στις επιλογές σταδιοδρομίας, και στις ενήλικες καταστάσεις της ζωής.

Παίζουν: Ζόι Ντεσανέλ, Τζέικ Τζόνσον, Μαξ Γκρίνφιλντ, Χάνα Σιμόν, Λαμόρν Μόρις κ.α.

 

Read More

And More