Μαρία Μπακοδήμου: Αυτά είναι τα… νυχτοπερπατήματά της με φόντο τον Βόσπορο!

Δουλειά και διασκέδαση πάνε μαζί; Πως δεν πάνε; Μια χαρά… Θέληση να υπάρχει και θετική διάθεση. Και η αλήθεια είναι πως η Μαρία Μπακοδήμου είναι μία γυναίκα που υποστηρίζει με πάθος αυτό που λέμε “χορηγός θετικής ενέργειας”.

Έτσι, μπορεί να τηλε-μετανάστευσε για το χατίρι του “Power of Love” στην Κωνσταντινούπολη, μιας και τα γυρίσματα του συγκεκριμένου ριάλιτι γίνονται εξ΄ολοκλήρου στην Τουρκία, όμως, δεν τα ΄χει βάψει μαύρα. Το έχει δει σαν μία καλή ευκαιρία για να γευθεί όσο πιο έντονα όλα τα χρώματα και τα αρώματα της Ανατολής.

Εκτός ,λοιπόν, από το να κάνει εντατικά γυρίσματα για το νέο πρόγραμμα της συμφοράς του ΣΚΑΙ – ναι, γιατί πρόκειται για πρόγραμμα της συμφοράς -, φροντίζει να να απολαμβάνει όλα τα ωραία που υπάρχουν στη γειτονική μας χώρα.

Μάλιστα, μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram, φρόντισε να μας αποκαλύψει τα… νυχτοπερπατήματά της με φόντο πάντα τον μαγικό Βόσπορο.

Θα ξέρεις λατρεμένη την θεωρία που λέει, πως όλοι μας κάποια στιγμή θα πρέπει σε αυτή τη ζωή να έχουμε την ευκαιρία να αγναντέψουμε τον Βόσπορο βράδυ. Ε, αυτό ακριβώς έκανε και η Μαρία, ενώ φρόντισε και να τιμήσει και το… πολίτικο ντονέρ! Τιμή και δόξα στο πολίτικο ντονέρ!!!

Read More

And More