“Next Top Model”: Ολοκληρώθηκαν οι οντισιόν! Δεν φαντάζεσαι πόσες ήταν οι συμμετοχές για το ριάλιτι μόδας του Star!

Το “Next Top Model” επιστρέφει και αυτή η επιστροφή είναι κάτι παραπάνω από γεγονός…

Το γνωστό ριάλιτι-μόδας ,- όπως σου έχω ξανά πει -, κάνει comeback στους δέκτες μας μέσα από το Star και φυσικά οι άνθρωποι του καναλιού της κάτω Κηφισιάς τρέχουν νυχθημερόν, προκειμένου αυτή η τηλεοπτική επανεμφάνιση, να καταφέρει να κλέψει από Οκτώβρη και τις εντυπώσεις, αλλά και τα πολυπόθητα ποσοστά τηλεθέασης.

Μάλιστα, μόλις έγινε γνωστό πως το νέο “NTM” βρίσκεται… καθ ΄οδόν προς τους δέκτες μας, έγινε ο απόλυτος ΠΑΝΙΚΟΣ με τις δηλώσεις συμμετοχής να ξεπερνούν κάθε προσδοκία.

Οι δηλώσεις συμμετοχής έφτασαν τις… 80.000, με τους ιθύνοντες του καναλιού να μην πιστεύουν στα μάτια τους.

Σε ότι έχει να κάνει τώρα με την προετοιμασία του σόου, αυτή την εποχή ολοκληρώνονται οι οντισιόν, με την αυλαία να πέφτει στην Αθήνα κι αφού οι κριτική επιτροπή ταξίδεψε σε Θεσσαλονίκη, Πελοπόννησο και Κρήτη.

Κάπου εδώ να σου θυμίσω, πως σε κάθε βήμα των κοριτσιών θα βρίσκεται κοντά τους μια ομάδα από Έλληνες διάσημους ειδικούς του χώρου, που θα παρακολουθεί και θα κρίνει την απόδοση τους.

Στο ρόλο των 4 κριτών του Greece’s Next Top Modelβρίσκονται οι: Βίκυ Καγιά, Δημήτρης Σκουλός, Άγγελος Μπράτης και Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Τέσσερα σπουδαία ονόματα της μόδας, καθεμία και καθένας, με τη δική του εντυπωσιακή διαδρομή.

Read More

And More