Νίκη Κάρτσωνα: Η εξομολόγηση για την απώλεια του πατέρα της

Την Νίκη Κάρτσωνα συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «Ελένη» και ο δημοσιογράφος Κωνσταντίνος Αρκάς στο κατάστημα ρούχων που διατηρεί η ίδια.

Σε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης η πρώην παρουσιάστρια μίλησε μεταξύ άλλων, για τον ρόλο της ως μητέρα, για τα παιδιά της και τον σύζυγό της, 

«Το επιχειρείν δεν είναι καθόλου εύκολο ειδικά στις μέρες. Είμαι μάνα, σύζυγος και επιχειρηματίας. Αυτή είναι η σωστή σειρά» είπε αρχικά η Νίκη Κάρτσωνα και συνέχισε: «Όλα αυτά που κάνω τα καταφέρνω αθόρυβα. Πιστεύω πολύ στις γυναίκες που δεν μιλάνε για αυτά που κάνουν και αυτές είναι που κάνουν το έργο».

Όσον αφορά τη σχέση με τον σύζυγό της και τον γιο τους Φίλιππο, η Νίκη Κάρτσωνα σημείωσε: «Είμαι μια πολύ υποστηρικτική μαμά, θα μπορούσα να μου δώσω αυτόν τον τίτλο γιατί γενικότερα σαν Νίκη υποστηρίζω τους άλλους ανθρώπους, έτσι λοιπόν, και για τον Φίλιππο θα έλεγα ότι είμαι πολύ υποστηρικτική. Με τον σύζυγό μου, Νίκο είμαστε μαζί από το 1995 με τα πάνω και τα κάτω μας, με τις δύσκολες και τις ωραίες στιγμές. Τα παιδιά σου παίρνουν πολύ ενέργεια. Όταν ακούς τον άλλον, έχεις υπομονή και αποδέχεται τον άλλον, νομίζω δύσκολα το διαλύεις, προσπαθεί ξανά και ξανά».

Για την απώλεια του πατέρα της, η Νίκη Κάρτσωνα εξομολογήθηκε: «Όταν έχασα τον πατέρα μου ήταν μια πολύ δύσκολη στιγμή. Ήταν ο πρώτος που έφυγε από την οικογένειά μας. Βίωσα αυτή την απώλεια με τις αδελφές μου, ήρθαμε ξανά πολύ κοντά. Θυμάμαι ότι εκείνο το απόγευμα γύρισα στο σπίτι και δεν μπορούσα να αντιληφθώ αυτό που είχε συμβεί, την επόμενη μέρα που ταξίδεψα και πήγαινα Καλαμάτα ο γιος μου μου έστειλε μήνυα και μου είπε: “Μη νομίζεις ότι πονάς μόνο εσύ, έφυγε ο παππούς μου”».

Read More

And More