Για την προσπάθειά της να κρατήσει μια ισορροπία ανάμεσα σε επαγγελματική και προσωπική ζωή μίλησε η Νίκη Κεραμέως στην εκπομπή «Καλύτερα Αργά» το βράδυ της Παρασκευής 14 Νοεμβρίου.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Η Νίκη Κεραμέως παραδέχτηκε ότι έχει τύψεις που δεν μπορεί να τα συνδυάσει όσο καλά θα ήθελε ενώ ανέφερε πως αρκετές φορές τα παιδιά της έχουν εκφράσει τη δυσαρέσκειά τους.
«Δε συνδυάζω καλά τη μητρότητα με τη δουλειά. Το λέω ευθέως. Επίσης κατακλύζομαι από τύψεις. Το λέω επίσης ευθέως. Προσωπικά έχω πολλές τύψεις ότι δε προλαβαίνω να είμαι εκεί όσο θα ήθελα, δε προλαβαίνω να αφιερωθώ. Πολλές φορές είμαι εκεί και το μυαλό μου είναι στο κινητό. Όλα αυτά είναι ζητήματα. Με τα χρόνια προσπαθώ να βάζω περισσότερα όρια.
Αυτό που λέω στον εαυτό μου για να μην έχει τύψεις, είναι ότι όταν είμαι με τα παιδιά – ακόμα κι αν είμαι ένα τέταρτο – προσπαθώ να είμαι πραγματικά εκεί, να αφήνω το κινητό στην άκρη – δε το καταφέρνω πάντα – και να είμαι συγκεντρωμένη. Και τα παιδιά πολλές φορές είναι σκληρά, σε επαναφέρουν στην πραγματικότητα» είπε η Νίκη Κεραμέως και πρόσθεσε,
«Θα μου πουν να κλείσω το κινητό γιατί θέλουν να μιλήσουμε… Πριν λίγο καιρό, είχα πραγματικά πολλές εκδηλώσεις και Σάββατα και Κυριακές, προκαλώντας την αγανάκτηση του γιου μου, που μου είπε,”να τους πεις ότι η δουλειά είναι για την εβδομάδα και τα Σαββατοκύριακα για τα παιδιά”. Ακόμα δεν έχουν μπει στη εφηβεία. Δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι μπορεί να μου ζητούσαν να αφήσω την πολιτική, αλλά τα παιδιά και η οικογένεια έχουν προτεραιότητα».
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
