Νίκη Λυμπεράκη: Το πρώτο δημόσιο μήνυμα μετά την αποχώρησή της από το Open TV

Με επίσημη ανακοίνωση, το Open Tv ενημέρωσε το τηλεοπτικό κοινό πως λήγει τη συνεργασία του με την Νίκη Λυμπεράκη. Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του δελτίου ειδήσεων αποχωρεί από τον τηλεοπτικό σταθμό, με το κανάλι να της εύχεται τα καλύτερα…

Λίγο μετά την ολοκλήρωση του Κεντρικού Δελτίου Ειδήσεων – του τελευταίου για εκείνη στο Open – η Νίκη Λυμπεράκη έκανε την πρώτη της ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

“Τελευταίο δελτίο στο Open για μένα το αποψινό. Εδώ κλείνει ο πιο ενδιαφέρων ως τώρα κύκλος της επαγγελματικής μου ζωής, μετά από δύο πολύ έντονα χρόνια. Για τη δουλειά που κάναμε στο Open νιώθω περήφανη. Όχι μόνο για τη σημαντική αύξηση της τηλεθέασης, αλλά, πάνω από όλα, για την ποιότητα της δουλειάς μας. Οφειλόμενες ευχαριστίες λοιπόν σε όλους τους συναδέλφους δημοσιογράφους και τεχνικούς, στη διεύθυνση και στη διοίκηση.

Ιδιαιτερες ευχαριστίες όμως χρωστάω και στην ιδιοκτησία για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου. Η δική σας εμπιστοσύνη είναι βεβαια η μεγαλύτερη ανταμοιβή μας! Καλή επιτυχία σε όλη την ομάδα του #Open μέσα από την καρδιά μου, καλές διακοπές και να προσέχετε” έγραψε η Νίκη Λυμπεράκη.

Read More

And More