Νικήτας Τσακίρογλου: Η σπάνια εξομολόγηση για την Χρυσούλα Διαβάτη – «Είμαστε περίπου 63 ολόκληρα χρόνια μαζί»

Μια σπάνια τηλεοπτική συνέντευξη παραχώρησε ο Νικήτας Τσακίρογλου στη δημοσιογράφο Φανή Πλατσατούρα και το «Στούντιο 4» της ΕΡΤ. Ο σπουδαίος ηθοποιός αναφέρθηκε τόσο στην μακρόχρονη καλλιτεχνική του διαδρομή όσο και στην προσωπική του ζωή και στη σύζυγό και συνάδελφο του, Χρυσούλα Διαβάτη.

«Είναι ψυχοφθόρο επάγγελμα, πρέπει να δώσεις πάρα πολλά από τον εαυτό σου. Εγώ λέω ότι είναι μια μοναστική δουλειά, μια δουλειά που πρέπει να αφιερωθείς και το καμαρίνι μας είναι το κελί μας. Προσπάθησα παράλληλα να φτιάξω και μια καλή οικογένεια με την Χρυσούλα Διαβάτη με την οποία βρεθήκαμε στον χώρο του θεάτρου, παντρευτήκαμε, κάναμε την κόρη μας, έχω δυο σπουδαία εγγονάκια και ζούμε εδώ στου Παπάγου» ανέφερε αρχικά ο Νικήτας Τσακίρογλου.

«Η Χρυσούλα Διαβάτη είναι μια καλή σύζυγος, μια καλή ηθοποιός, καλλιτέχνης πολυτάλαντη. Πάντοτε υποστηρίζω και λέω ότι είναι καλύτερη από μένα και έτσι πρέπει να είναι. Είμαστε περίπου 63 ολόκληρα χρόνια μαζί και μας αξιώνει ο Θεός να έχουμε υγεία, να προσπαθούμε και να ξεπερνάμε τις αντίξοες συνθήκες που δίνει η ίδια η ζωή πολλές φορές» συμπλήρωσε ακόμα ο Νικήτας Τσακίρογλου.

 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164