Νικόλαος – Τατιάνα Μπλάτνικ: Τι προβλέπει το νομικό πλαίσιο για την κοινή περιουσία του πρώην ζευγαριού

To τι μέλλει γενέσθαι για την περιουσία που απέκτησαν κατά τη διάρκεια του έγγαμου βίου τους ο Νικόλαος και η Τατιάνα Μπλάτνικ μετά το διαζύγιό τους, μίλησε ο Σάκης Κεχαγιόγλου στην εκπομπή Super Κατερίνα το πρωί της Τρίτης 23/4.

«Σε ό,τι έχει να κάνει με τα αποκτήματα ενός ζευγαριού μέσα στον γάμο, η σύζυγος δικαιούται το 1/3, αλλά είναι μαχητό τεκμήριο. Μπορούν δηλαδή είτε να βγουν περισσότερα είτε να επιδικάσουν τα δικαστήρια λιγότερα χρήματα. Το 1/3 το θεωρεί ο νόμος από τη σύναψη του γάμου και μετά, αν συνέβαλε η σύζυγος στην αύξηση των εισοδημάτων και με ποιο τρόπο… Όταν υπάρχουν παιδιά, είναι άλλο το πλαίσιο… Το προγαμιαίο συμβόλαιο δεν ισχύει στην Ελλάδα» ανέφερε ο γνωστός δικηγόρος.

Στη συνέχεια, η Χρύσλα Γεωργακοπούλου μετέφερε το ρεπορτάζ ότι την ημέρα που ανακοινώθηκε το διαζύγιο, ο Νικόλαος βρισκόταν στην Αμοργό με την αποστολή της Action Hellas. Είχε φροντίσει μάλιστα να ειδοποιήσει όλη την αποστολή για την ανακοίνωση που θα έβγαινε για το διαζύγιό του και όλοι στάθηκαν πολύ διακριτικοί απέναντί του.

Read More

And More