Νικόλας Αγόρου: «Καρφώνει» τον Ηλία Μπόγδανο – «Θα “πουλούσε” τα πάντα για να βγει μπροστά»

Ο Νικόλας Αγόρου που πριν λίγες ημέρες επέστρεψε στην Ελλάδα από το Survivor All Star, βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής Πρωινό μας και μίλησε για τον Ηλία Μπόγδανο αλλά και τους λόγους που τον οδήγησαν στο να κάνει unfollow από το Instagram την Εύη Σαλταφερίδου με την οποία ήταν μαζί και στο Survivor 2018.

«Όπως είπε και χθες ο Ηλίας Γκότσης, το άτομο που ήταν πιο κοντά του από την αρχή του παιχνιδιού είναι ο Ηλίας Μπόγδανος. Δεν μπορώ να σχολιάσω κάτι για το συγκεκριμένο παιδί. Ο Ηλίας Μπόγδανος με έχει μπερδέψει. Βασικά, δεν είναι μπέρδεμα, είναι στενάχωρο. Είναι κάποια άτομα που μπορούν να πουλήσουν τα πάντα για να βγουν μπροστά και να φτάσουν εκεί που θέλουν. Το είδαμε αυτό από την Ηλία Μπόγδανο, δεν είναι ότι τον βάζω εγώ σε κάποια κατηγο«ρία, οι πράξεις του το δείχνουν» ανέφερε αρχικά για τον Ηλία Μπόγδανο ο Νικόλας Αγόρου.

«Παρέα δε νομίζω ότι θα μπορούσα να κάνω με πολλούς. Με τους περισσότερους ανήκουμε σε διαφορετικούς κόσμους και ούτε εκπέμπω στην ίδια συχνότητα μαζί τους. Μπορεί να είμαι εγώ ο περίεργος και ο λάθος και να φταίω» πρόσθεσε.

Σχετικά με την Εύη Σαλταφερίδου και το unfollow στο instagram ο Νικόλας Αγόρου είπε, «Την Εύη Σαλταφερίδου την έκανα unfollow. Μεγάλα παιδιά είμαστε, είμαστε υπεύθυνοι για τις πράξεις μας. Με την Εύη γνωριζόμασταν από το 2018, ο Ηλίας Γκότσης έκανε πάρα πολλή παρέα μαζί της… Με το που βγήκα από το παιχνίδι, και έφτασα στο αεροδρόμιο, το πρώτο μήνυμα που πήρα ήταν από την Εύη. Ξέρει εκείνη γιατί την έκανα unfollow. Δε χρειάζεται να πούμε κάτι εδώ.

Όταν είμαστε φίλοι με κάποιον, έχουμε κάποια ιδανικά και κάποιες αξίες, δεν θα τον προδώσεις τον φίλο σου ποτέ. Είναι σπάνιο πράγμα η φιλία, είναι σαν οικογένεια. Πως γίνεται να προδώσεις τον φίλο σου; Για ποιο συμφέρον; Προφανώς εκεί πήγαμε για άλλο λόγο, κι εγώ έχω τον δικό μου σταυρό και ο καθένας τον δικό του αλλά, δε θα πουλήσεις την ψυχή σου για τα χρήματα. Εγώ είμαι αυτής της άποψης, άλλοι μπορεί να σκέφτονται αλλιώς».

Read More

And More