Νικόλας Ράπτης: Έτσι έκανε πρόταση γάμου στη σύντροφό του στην Disneyland – «Υπήρξε μια στιγμή αμηχανίας»

Ο Νικόλας Ράπτης και ο Σταύρος Σβήγκος έκαναν θεαματική είσοδο στο «The 2Night Show» για να συναντήσουν τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Οι δύο παρουσιαστές του «Ελλάδα έχεις Ταλέντο» μίλησαν για τη συνεργασία τους στο δημοφιλές show του ANT1, ενώ ο Νικόλας Ράπτης αποκάλυψε πώς έκανε πρόταση γάμου στην αγαπημένη του στο ταξίδι τους στο Παρίσι.

«Έξι χρόνια κλείνουμε μαζί, ήρθε η ώρα να κάνω πρόταση γάμου στο κορίτσι μου. Υπήρξε μια στιγμή αμηχανίας, αλλά τελικά είπε το “ναι”. Η πρόταση γάμου έγινε στο Παρίσι. Είχα μεγάλο άγχος που κουβαλούσα το δακτυλίδι σε μια ξένη χώρα, χρησιμοποιούσαμε και τα μέσα μεταφοράς, φοβόμουν μήπως μας το κλέψουν. Κατάλαβες πως το λέω, είμαι από χωριό εγώ. Ένα δακτυλίδι πήρα στον άνθρωπό μου, το αξίζει. 

Δεν ήθελα να κάνω την πρόταση γάμου ούτε στον Πύργο του Άιφελ, ούτε σε κάποιο εστιατόριο, αλλά στην Disneyland. Ήθελα να είναι παραμυθένιο, ήταν φανταστικά. Το feeling είναι χαρά, ευτυχία και γέλιο. Έβαλα το μονόπετρο σε ένα κουκλάκι, γονάτισα μπροστά στην Εμμανουέλα και της ζήτησα να με παντρευτεί. Δεν το περίμενε, υπήρχε αμηχανία. Της λέω “ωχ κοίτα τι έχει η Minnie”, κοκκαλώνει και εκείνη την ώρα με κοιτάζει της λέω “θες να με παντρευτείς”.

Υπήρχε σου λέω αμηχανία. Ήθελα να το κάνω στο τρενάκι, αλλά έλεγα μη μου φύγει κάνα δακτυλίδι. Δεν ξέρω πότε θα γίνει ο γάμος, δεν κάνεις σχέδια με τον κορονοϊό. Δεν θα παντρευτούμε φέτος, του χρόνου» εξομολογήθηκε ο Νικόλας Ράπτης.

Read More

And More