Νικολέτα Μαυρίδη για Survivor: «Η παραγωγή μας έφερνε ρύζι με κοτόπουλο, όταν μας κρατούσαν στα πρόχειρα καταλύματα»

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει από χθες ένα βίντεο που δείχνει παίκτες του περσινού Survivor να τρώνε ρύζι με κοτόπουλο λίγο μετά το τέλος του αγωνίσματος. Το βίντεο αυτό όπως είναι λογικό προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις, ειδικά μετά τις πολλές παραβιάσεις κανόνων που έχουμε δει στον φετινό κύκλο του Survivor All Star.

Η Νικολέτα Μαυρίδη που συμμετείχε στο περσινό Survivor αλλά και στο Survivor All Star εξήγησε τι ακριβώς συμβαίνει με το φαγητό στο ριάλιτι επιβίωσης λέγοντας πως το φαγητό που βλέπουμε στο συγκεκριμένο βίντεο, είναι φαγητό που έδινε η ίδια η παραγωγή στους παίκτες όταν βρισκόντουσαν στα πρόχειρα καταλύματα γιατί δεν είχαν μαζί τους τις προμήθειες προκειμένου να μαγειρέψουν.

«Εγώ έφυγα από το παιχνίδι 21 Μαΐου. Όντως, όταν μας κρατάγανε στο πρόχειρα καταλύματα και δε μπορούσαμε να μαγειρέψουμε, μας έφερναν ρύζι με κοτόπουλο. Αυτό όμως τον Μάιο που το παιχνίδι είχε μόνο έναν μήνα για να τελειώσει. Είχαμε φτάσει προς το τέλος και από τη στιγμή που δε μπορούσαμε να μαγειρέψουμε…

Αυτό συνέβαινε μετά τον αγώνα. Δεν είναι ότι μας έφερνε κάποιος local φαγητό. Αυτά δεν έχουν επιτραπεί ποτέ στο παιχνίδι. Στη χρονιά μας δεν είχαμε ζήσει τέτοια σκηνικά που βλέπουμε φέτος…. Όντως έχουν γίνει κάποια λάθη από παίκτες στο φετινό παιχνίδι αλλά θεωρώ ότι όντως κάποιοι προσπαθούν να διαβάλλουν το πρόγραμμα» ανέφερε χαρακτηριστικά η Νικολέτα Μαυρίδη.

Read More

And More