Νικολέτα Τσομπανίδου για Παναγιώτη Βασιλάκο: «Το δαχτυλίδι ήταν η πέτρα του σκανδάλου»

Η Νικολέτα Τσομπανίδου μίλησε στην εκομπή Super Κατερίνα για τη νέα της σχέση, τον Παναγιώτη Βασιλάκο αλλά και τα επαγγελματικά της σχέδια.

Η νικήτρια του πρώτου The Bachelor αποκάλυψε πως το δαχτυλίδι που της πρόσφερε στον τελικό ο Παναγιώτης Βασιλάκος αποτέλεσε την πέτρα του σκανδάλου.

«Αυτό το δαχτυλίδι είναι η πέτρα του σκανδάλου. Θα πω ότι όντως μου το έδωσε η παραγωγή, αλλά ουσιαστικά με επέλεξε ο Παναγιώτης. Είχε δίκιο, μπορεί να μην τοποθετήθηκα κι εγώ σωστά», είπε η Νικολέτα Τσομπανίδου απαντώντας στις πρόσφατες δηλώσεις του Παναγιώτη Βασιλάκου.

Νικολέτα Τσομπανίδου σήμερα

Η νικήτρια του The Bachelor είναι ξανά ερωτευμένη, ενώ παραδέχτηκε για πρώτη φορά πως αποχωρίστηκε από πάνω της στο δαχτυλίδι που της είχε προσφέρει ο Παναγιώτης Βασιλάκος.

 

«Καλά κάνει και χαίρομαι πάρα πολύ, κι εγώ έχω προχωρήσει τη ζωή μου, οπότε όλα καλά. Ο σύντροφός μου δεν είχε κανένα πρόβλημα με αυτό το δαχτυλίδι. Ξέρει πολύ καλά ότι δεν ισχύει κάτι και πως δεν έχω ακόμη συναισθήματα για τον Παναγιώτη. Το δαχτυλίδι το έβγαλα γιατί είναι η πέτρα του σκανδάλου σε όλα», είπε η Νικολέτα Τσομπανίδου στην κάμερα του Alpha.

Read More

And More