Νικολέττα Καρρά: «Για μια τριετία γκρεμίστηκαν όλα, δεν πήγαινε τίποτα καλά, σε κανέναν τομέα»

Μια εφ’όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Νικολέττα Καρρά στην εκπομπή Mega Καλημέρα.

Η γνωστή ηθοποιός μεταξύ άλλων μίλησε για τον τον γάμος της, το διαζύγιο, τη χειρότερη περίοδο της ζωής της, αλλά και την πιο δύσκολη στιγμή που έχει βιώσει πάνω στην σκηνή του θεάτρου.

«O γάμος για εμένα ήταν ένα πάρτι και επίσης θα παντρευόμουν αν ήθελα να κάνω παιδί. Από εκεί και πέρα την ίδια αίσθηση έχω για τον γάμου που είχα και παλιά, αν μου έρθει να το κάνω, θα το κάνω από την άλλη δεν το κυνηγάω κιόλας» ανέφερε αρχικά η Νικολέττα Καρρά. 

Και συνέχισε: «Η πιο δύσκολη στιγμή στην καριέρα μου ήταν η τελευταία τριετία του κορονοϊού, που έμενα εκτός δουλειάς όχι μόνο λόγω κορονοϊού, αλλά και λόγω κάποιων ατυχιών που συνέβησαν σε εμένα. Υπήρχαν δουλειές που ήταν να γίνουν και δεν γίνανε, προτάσεις που δέχτηκα και δεν τις ήθελα εγώ. Επαγγελματικά ήταν η χειρότερη περίοδος αυτή.

Ήρθαν στιγμές που ήμουν πολύ άσχημα ψυχολογικά. Δεν έχω πολύ μεγάλο κύκλο για να μπορώ να προσεγγίσω ανθρώπους και επειδή είναι και η φύση της δουλειάς μας αυτή, χρειάζεται φοβερή ψυχραιμία».

Στη συνέχεια, αναφερόμενη στο διαζύγιό της αλλά και τις δυσκολίες που πέρασε σε μία παράσταση είπε: «Πιστεύω ήταν μια άτυχη περίοδος που δεν μου πήγαιναν καλά τα πράγματα σε κανέναν τομέα, γκρεμίστηκαν όλα. Ήταν επιλογή μου να μην ασχοληθούν τα μέσα με το διαζύγιο μου, δεν έχω κανέναν λόγο για να συζητάω για αυτά». 

Κλείνοντας αποκάλυψε ποια ήταν και η πιο δύσκολη στιγμή της πάνω στη σκηνή, λέγοντας: «Είχα παίξει με γαστρεντερίτιδα σε μια παράσταση, ήταν πολύ δύσκολο είχα 39,5 πυρετό και στο ενδιάμεσο των παραστάσεων είχα πάει και στο κέντρο υγείας».

Read More

And More