Νικολέττα Βλαβιανού: «Έφαγα πάρα πολύ μπούλινγκ για την απώλεια του πατέρα μου»

Η Νικολέττα Βλαβιανού βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Δύο στις 10» το Σάββατο 13/4.

Η γνωστή ηθοποιός γύρισε πίσω στα παιδικά της χρόνια και μίλησε για τον σχολικό εκφοβισμό που βίωσε η ίδια λόγω της απώλειας του πατέρα της.

«Τον πατέρα μου δεν τον γνώρισα. Τρώγαμε και εμείς τότε πάρα πολύ μπούλινγκ, τα παιδάκια είναι πάντα σκληρά γιατί δεν έχουν πλήρη συναίσθηση αυτού του οποίου λένε.. Σε σχέση με την απώλεια του πατέρα μου άκουγα “δεν έχεις μπαμπά, δεν έχεις μπαμπά”. Το άκουγα αλλά επίσης και γω δεν είχα συναίσθηση αυτού οπότε δεν ήταν προβληματικό για μένα ή τουλάχιστον ήταν έτσι ο χαρακτήρας μου», είπε η Νικολέττα Βλαβιανού.

Και συνέχισε: «Στη δουλειά έχουμε όλοι μπούλινγκ και ακόμη έχουμε μπούλινγκ. Ειδικά οι γυναίκες δεχόμαστε πάρα πολύ, αυτή είναι η αλήθεια. Το μπούλινγκ έχει πολλές μορφές, δεν είναι μόνο από τις μικρότερες ηλικίες στις μεγαλύτερες ή το ανάποδο. Νομίζω ότι πλέον κρυβόμαστε πως υπάρχει ένας πλουραλισμός και μια δημοκρατία μέσα στις δουλειές μας. Είμαστε πολύ καταπιεσμένοι όλοι, αυτή είναι η αλήθεια και ειδικά στις προβεβλημένες εργασίες όπως οι δικές μας».

«Κατ’ αρχάς τρώμε μπούλινγκ αν τα κιλά μας είναι αυτά που πρέπει να είναι, αν είμαστε τόσο νέες όσο πρέπει να φαινόμαστε γιατί βλέπετε πως και στα σίριαλ τώρα έχουν ίδια ηλικία οι μητέρες με τις κόρες. Πράγμα που σημαίνει ότι μια γυναίκα κανονική όμως δεν μπορεί να ταυτιστεί με αυτό» συμπλήρωσε η Νικολέττα Βλαβιανού.

Read More

And More