Νικολέττα Βλαβιανού για Αλ Πατσίνο: «Πήγαινα κάθε μέρα στο ξενοδοχείο που έμενε κάθε μεσημέρι»

Η Νικολέττα Βλαβιανού την Δευτέρα 22/4 βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον».

Η ηθοποιός, μίλησε μεταξύ άλλων, για τη σχέση με την κόρη της και τον εγγονό της, ενώ διηγήθηκε και ιστορίες που έχει ζήσει με διάσημους stars.

«Εμείς που κάναμε νέες παιδιά, δεν προλάβαμε να τα ζήσουμε τα παιδιά μας. Της έχω λείψει της κόρης μου και νομίζω το εκδηλώνει αυτό κατά καιρός. Δουλεύαμε πάρα πολλές ώρες τότε. Με την κόρη μου είμασταν περισσότερο σαν αδερφές. Η μαμά μου την κράταγε», εξήγησε για την κόρη της η Νικολέττα Βλαβιανού.

Και συνέχισε: «Είναι 5 χρονών ο εγγονός μου. Είναι χορευταράς. Έχει πάρει το όνομά μου γι αυτό είναι έξυπνος. Δεν με λέει γιαγιά, όχι βέβαια. Με λέει “νουνούκα”».

Η ηθοποιός ρωτήθηκε για τη γνωριμία της με τον Sting: «Θείος μου ήταν ο Φαληρέας που είχε το Pop 11, ένα δισκάδικο στο Κολωνάκι. Η πρώτη μεγάλη συναυλία που έγινε ήταν οι Police στο Sporting κι εγώ ήμουν κάτω και πέρασε το αγόρι δίπλα. Με φίλησε!».

«Με την Τίνα Τάρνερ ήμασταν στο Εθνικό. Παίζαμε εμείς, με την Τζέσυ Παπουτσή και ήταν η συναυλία της, η πρώτη που έκανε εδώ και δεν μπορούσα να πάω γιατί μας έβαλαν παράσταση. Κάναμε πρόβα και όπως κάναμε πρόβα και τη βλέπω ξαφνικά δίπλα μου. Και της λέω You are simply the best!», αποκάλυψε στη συνέχεια η Νικολέττα Βλαβιανού.

Τέλος η ηθοποιός αναφέρθηκε και στον Αλ Πατσίνο λέγοντας: «Είχαμε πάει με το Εθνικό στη Νέα Υόρκη τη Λυσιστράτη. Ήξερα ότι μένει σε ένα γνωστό ξενοδοχείο εκεί. Πήγαινα κάθε μεσημέρι κι έλεγα “δεν θα κατέβει ο κοντός, θα κατέβει”. Αλλά δεν κατέβηκε ο κοντός. Γιατί είμαι το size του κατάλαβες;».

Read More

And More