Νικολέττα Βλαβιανού για την κόρη της: «Ήμουν μέσα μαζί της, όταν γεννούσε – Δεν ήταν επιλογή μου, το ήθελε»

Η Νικολέττα Βλαβιανού και η κόρη της Μαρία Μαρκέτου παραχώρησαν για πρώτη φορά κοινή συνέντευξη στην εκπομπή «Ελένη» και την Άννα Πανταζή, όπου μίλησαν για την ιδιαίτερη σχέση τους και πώς είναι η καθημερινότητα τους μένοντας στο ίδιο σπίτι και μεγαλώνοντας τον μικρό Νικόλα.

«Είναι αυστηρή γιατί ήταν πάντα μητέρα και πατέρας για εμένα. Ως γιαγιά, είναι διαφορετική, κάνει στον γιο μου όλα τα χατίρια. Η μητέρα μου στην εγκυμοσύνη μου, μου έδωσε πολύ μεγάλη δύναμη γιατί είχα χωρίσει με τον πρώην άντρα μου. Εγώ ονειρευόμουν να φτιάξω μια μεγάλη οικογένεια, κάτι που δεν είχα ως παιδί. Είχα συνηθίσει την απουσία του πατέρα μου γιατί μεγάλωσα με αυτό. Στο δημοτικό είχα υποστεί bullying από τα άλλα παιδιά, με κορόιδευαν επειδή δεν είχα πατέρα. Όταν ρώταγα τη μητέρα μου πού είναι ο μπαμπάς, μου έλεγε δικαιολογίες ότι έλειπε στα καράβια», λέει η Μαρία Μαρκέτου.

Από την πλευρά της, η Νικολέττα Βλαβιανού σημειώνει: «Οι γυναίκες καριέρας είναι καλό τα παιδιά να τα κάνουν νωρίς γιατί μετά δεν έχουν αντοχές. Στον τοκετό ήμουν μαζί με την κόρη μου. Δεν ήταν επιλογή μου, εκείνη το ήθελε. Εγώ ήθελα από μικρή παιδί. Ήξερα ότι μπορεί να τύχει να το μεγαλώσω και μόνη μου. Δεν είχα σκεφτεί να κάνω άλλο παιδί. Όταν έχεις περάσει άσχημα στην πρώτη φάση, λες μετά αν χωρίσω θα έχω 2 παιδιά;».

«Εγώ μικρότερη έκανα τα πάντα για να μην έχει η μαμά μου σύντροφο. Τώρα πια σκέφτομαι πόσο καλυτέρα θα ήταν να είχε», τονίζει η Μαρία Μαρκέτου με τη μητέρα της να λέει:

«Όταν κάποια πράγματα βλέπω ότι δεν πάνε καλά, γίνομαι παρεμβατική στη Μαρία. Μένουμε στο ίδιο σπίτι, είναι δύσκολο να είναι δύο νοικοκυρές μαζί. Πρέπει να προσαρμόζουμε το ωράριά μας για να κρατάει μία από τις δύο το παιδί».

 

Read More

And More