Νίκος Αναδιώτης για ομόφυλα ζευγάρια: «Εγώ τον γάμο τον έχω για συγκεκριμένο σκοπό, άνδρας – γυναίκα»

Ο Νίκος Αναδιώτης βρέθηκε καλεσμένος στο «Πρωινό», με αφορμή την υποψηφιότητά του στις Ευρωεκλογές και τις απόψεις του που συζητήθηκαν. 

Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για την υποψηφιότητά του αλλά και την πρώτη αντίδραση της συζύγου του για την απόφασή του. 

«Με τιμά αυτή η πρόταση από τον πρόεδρο, κ. Νατσιό, ενθουσιάστηκα στο να προσφέρω σε αυτή την ωραία προσπάθεια που κάνει αυτός ο ωραίος κόσμος της Νίκης. Από την άλλη η Βασιλική (σ.σ. σύζυγός του) είναι λίγο πιο πρακτική στη σκέψη, μου λέει: “Θα κάνεις όλο αυτόν τον αγώνα γιατί θέλεις να βγεις ή απλά για να συμπληρώσεις ένα ψηφοδέλτιο;”» είπε χαρακτηριστικά ο Νίκος Αναδιώτης. 

«Της είπα ότι εμείς θα κάνουμε τον αγώνα τον καλό και ό,τι θέλει ο Κύριος θα συμβεί. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο, για τη Νίκη πρώτα και μετά για εμένα. Η αναγνωσιμότητα όντως βοηθάει, δεν ξέρω αν είναι καλό ή κακό αυτό», πρόσθεσε ο Νίκος Αναδιώτης. 

Όσο για τις δηλώσεις του που συχνά συζητιούνται: «’Έχω έρθει να εκφράσω τις προσωπικές μου απόψεις, και τη γνώμη μου, όπως έχει δικαίωμα ο καθένας να το κάνει», απάντησε ο Νίκος Αναδιώτης.

Σχετικά με το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια, ο Νίκος Αναδιώτης: «Εγώ τον γάμο τον έχω για συγκεκριμένο σκοπό, Άνδρας – Γυναίκα. Είναι δύσκολο να το αλλάξω». 

Read More

And More