Η εξομολόγηση για το bullying

Νίκος Απέργης: “Μου έλεγαν «πώς είσαι έτσι, δεν θα σου βγάλω ποτέ δίσκο χοντρέ»”

Ο Νίκος Απέργης μίλησε στην εκπομπή Pop up και αποκάλυψε το bullying που έχει δεχτεί στο εργασιακό περιβάλλον του στις αρχές της καριέρας του. Ειδικότερα, ο γνωστός τραγουδιστής ανέφερε ότι επιχειρηματίες τον είχαν προσβάλει για τα κιλά του, λέγοντας του, παράλληλα, ότι δεν θα του βγάλουν ποτέ δίσκο.

“Καλά θα ήταν να μου το έλεγαν έτσι ευγενικά. Τότε μου τα έλεγαν με πολύ χειρότερο τρόπο και μπροστά σε κόσμο. Μου έλεγαν “πώς είσαι έτσι; Δεν θα σου βγάλω ποτέ δίσκο χοντρέ”. Είχαν γίνει τέτοια σκηνικά, απλά λυπάμαι που τότε ήμουν μόνο 20 χρονών. Θα ήθελα τότε να είμαι 35 και να έχω τα σημερινά μυαλά για να μπορέσω να αντιμετωπίσω τις κατάστασεις διαφορετικά και να του απαντήσω ανάλογα.

Τότε στεναχωριόμουν, πήγαινα σπίτι, το συζητούσα με τους γονείς μου και με κλάματα κάποιες φορές γιατί θεωρούσα ότι δεν κάνω καλά τη δουλειά μου επειδή έχω περιττά κιλά, είχε δίκιο. Εννοείται ότι δεν είχε δίκιο, έτσι γιατί τώρα τεράστιοι καλλιτέχνες έχουν περιττά κιλά, που δεν τολμάει να τους πει κανένας τίποτα…

Δυστυχώς υπάρχουν ακόμα τέτοιες περιπτώσεις επιχειρηματιών. Απλά επειδή τώρα είμαι 36 και τα έχω αλλιώς στο μυαλό μου, αν δεν θέλουν μία εγώ δεν θέλω εκατό να συνεργαστώ μαζί τους. Αν θέλουν μοντέλα να βάλουν στα μαγαζιά τους, ας πάνε στο GNTM να διαλέξουν ομορφόπαιδα με κοιλιακούς”, ανέφερε ο Νίκος Απέργης.

Δες το βίντεο:

 

Read More

And More