Νίκος Ευαγγελάτος: Δυναμική πρεμιέρα με εντυπωσιακά γραφικά στο MEGA! Βίντεο

Μια πραγματικά εντυπωσιακή αρχή έκανε ο Νίκος Ευαγγελάτος και η εκπομπή Live News στο Mega που σήμερα έκανε πρεμιέρα με νέες δημοσιογραφικές εκπομπές αλλά και σήριαλ που αγαπήσαμε!

Ο γνωστός δημοσιογράφος  καλησπέρισε  τους τηλεθεάτες όρθιος μέσα από ένα εντυπωσιακό πλατό λέγοντας πως σήμερα είναι μια  μέρα που γράφει… καλή ιστορία. Τη μέρα που ανοίγουν κανάλια, που ανοίγει η δημοκρατία, που ανοίγει η πολυφωνία είναι μια μέρα που έχουμε πολλούς λόγους να τη λέμε καλή”! είπε ο δημοσιογράφος στον πρόλογο της εκπομπής του

Το πλατό του Live News, είναι γεμάτο οθόνες που φιλοξενούν εντυπωσιακά γραφικά και ο Νίκος Ευαγγελάτος, ξεκίνησε την εκπομπή δίνοντάς μας ένα στίγμα από τα σημαντικότερα γεγονότα που έγιναν κατά τη διάρκεια της ημέρας, από νωρίς το πρωί!

Δες το βίντεο

Η δημοσιογραφική ομάδα της εκπομπής καταγράφει τα σημαντικά θέματα της επικαιρότητας, φέρνει στο προσκήνιο ρεπορτάζ που θα συζητηθούν και δίνει κάθε χρήσιμη πληροφορία για όλες τις εξελίξεις. Με πρωτοποριακό τρόπο και χρησιμοποιώντας τις δυνατότητες της τεχνολογίας η παρουσίαση των θεμάτων της επικαιρότητας γίνεται πιο ζωντανή και άμεση από ποτέ. Με ρυθμό, πολλές εναλλαγές, δυναμισμό και χιούμορ.

Στον σχολιασμό και την ανάλυση των πολιτικών θεμάτων της ημέρας, σε ένα καθημερινό πολιτικό debate, ο Παναγιώτης Τζένος και η Ελένη Καλογεροπούλου.

Στο οικονομικό σχόλιο ο Θανάσης Μαυρίδης.

Την αρχισυνταξία αναλαμβάνει ο Αντώνης Τσολιάς.

Read More

And More