Στην υπόθεση της ΜΚΟ «Παιδική Χαρά» αναφέρθηκε ο Νίκος Ευαγγελάτος μέσα από το Live News, στέλνοντας ένα μήνυμα για τη σημασία της προσφοράς, ακόμη και όταν υποθέσεις όπως αυτή κλονίζουν την εμπιστοσύνη των ανθρώπων.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Με αφορμή όσα έγραψε η Μαρία Σάκκαρη, ο δημσοιογράφος και παρουσιαστής του MEGA τόνισε ότι η οργή για τη συγκεκριμένη υπόθεση δεν πρέπει να σταθεί εμπόδιο στη στήριξη όσων έχουν πραγματικά ανάγκη. Παράλληλα, προέτρεψε τους πολίτες να αφιερώνουν περισσότερο χρόνο, ώστε να διαπιστώνουν πού και σε ποιους φτάνει η βοήθειά τους.
«Αυτά που έγραψε η Μαρία Σάκκαρη είναι αυτά που πρέπει να μας μείνουν περισσότερο από οτιδήποτε άλλο, από αυτή την πραγματικά δυσώδη και εξοργιστική ιστορία. Δεν πρέπει να σταματήσουμε να βοηθάμε. Σας το είπα και χθες. Αν θέλετε να βοηθήσετε, θέλει λίγο κόπο παραπάνω και λίγο χρόνο παραπάνω. Ψάξτε να βρείτε αυτούς που έχουν πραγματικά ανάγκη και πηγαίνετε κοντά τους. Δείτε τους, σιγουρευτείτε και κάντε το», ανέφερε ο Νίκος Ευαγγελάτος.
Στη συνέχεια, στάθηκε στον αντίκτυπο που έχει η υπόθεση στην κοινωνία, επισημαίνοντας πως η μεγαλύτερη ζημιά αφορά την ίδια τη διάθεση των ανθρώπων να προσφέρουν.
«Είναι πολύτιμη η βοήθεια, είναι απαραίτητη και κανένας -δε θέλω να πω επιθετικό χαρακτηρισμό- τέτοιος δε θα μας στερήσει την ανάγκη μας να είμαστε και να παραμένουμε άνθρωποι. Γιατί το μεγαλύτερο κακό που έκαναν αυτοί οι δύο είναι ότι πλήγωσαν την ανάγκη της ανθρωπιάς. Το μεγαλύτερο κακό που έκαναν, γιατί αφορά την κοινωνία ολόκληρη αυτό το κακό», τόνισε ο παρουσιαστής του Live News.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
