Νίκος Φλωρινιώτης: «Είμαι λίγο καταβεβλημένος» – Τι λέει μέσα από το νοσοκομείο για την κατάσταση της υγείας του

Στο νοσοκομείο βρίσκεται τα τελευταία 24ωρα ο Νίκος Φλωρινιώτης. 

Ο γιος του Γιάννη Φλωρινιώτη, έχει μιλήσει ανοιχτά για τη μάχη που δίνει με τον καρκίνο και μέσα από ανάρτηση που έκανε στα social media το μεσημέρι της Τρίτης 28/11 αποκάλυψε ότι νοσηλεύεται εκ νέου. Η εκπομπή «Super Κατερίνα» και η δημοσιογράφος Μαρία Βλάχου, επικοινώνησαν με τον Νίκο Φλωρινιώτη ο οποίος περιέγραψε την κατάσταση της υγείας του.

«Είμαι στο νοσοκομείο, ήρθα να κάνω επαναληπτικές εξετάσεις. Πρέπει να μου αλλάξουν τη θεραπεία. Σίγουρα θα κάτσω 1-2 μέρες να με παρακολουθούν για να δουν πως πάει η καινούργια θεραπεία. Πρώτα ο Θεός πιστεύω να πάνε όλα καλά. Είμαι λίγο καταβεβλημένος γιατί έκανα μια εξέταση που με πείραξε λίγο, είχα αρκετούς πόνους, έκανα εμετούς.

Πιστεύω ότι όλα θα πάνε πολύ καλά. Έχω πολύ θετική σκέψη και πιστεύω ότι ο πατέρας μου με προσέχει από εκεί ψηλά. Ο κύριος Χαρδαβέλλας ήρθε να με δει, του είπα ότι δεν ήταν ανάγκη. Ο κύριος Χαρδαβέλλας εν τω μεταξύ ήταν ο πρώτος από τους επώνυμους ανθρώπους που με πήραν τηλέφωνο όταν το πρωτοέμαθαν. Με πήρε να μου δώσει κουράγιο γιατί το έχει περάσει και αυτός στη ζωή του και ξέρει πόσο ανάγκη έχουν να δίνεις κουράγιο στους ανθρώπους που περνάνε κάτι παρόμοιο.

Μου έδωσε κουράγιο, μου είπε να πιστεύω στον Θεό. Ότι αυτό θέλει πολύ καλή ψυχολογία και ότι όλα θα πάνε καλά. Μου έφερε και το βιβλίο του» ανέφερε ο Νίκος Φλωρινιώτης.

Read More

And More