Νίκος Φλωρινιώτης: Συγκινεί ο θείος του – «Το πάλεψε, αλλά δεν άντεξε… Θα είναι με τον Γιάννη Φλωρινιώτη τώρα»

Σε ηλικία 39 ετών έφυγε από τη ζωή ο Νίκος Φλωρινιώτης, ύστερα από γενναία μάχη με τον καρκίνο. Ο γιος του Γιάννη Φλωρινιώτη «έσβησε» μόλις έξι μήνες μετά τον θάνατο του πατέρα του, με τους οικείους του να μη μπορούν να πιστέψουν ότι δεν θα τον ξαναδούν.

Ο αδελφός του Γιάννη Φλωρινιώτη και θείος του Νίκου Φλωρινιώτη, Αντώνης, μίλησε στο Πρωινό, τονίζοντας πως ο ανιψιός του έλεγε ότι θα το παλέψει και θα επιστρέψει στο σπίτι του.

Πιο συγκεκριμένα, ο θείος του Νίκου Φλωρινιώτη δήλωσε: «Οι ώρες τώρα είναι πολύ δύσκολες κι αυτό ήταν αναπάντεχο. Ήταν μία χαρά ο Νίκος, πολύ καλά και ξαφνικά μάς «έφυγε». Επτά μήνες που έφυγε ο αδελφός μου, έφυγε και ο ανιψιός μου. Τι να πούμε… Κρίμα στον Νίκο μας. Το πάλεψε πολύ καλά, επανήλθε ήταν μία χαρά και ξαφνικά πάλι εδώ και 15 ημέρες το πάλεψε, αλλά δεν άντεξε. Μας έλεγε ότι «θα περάσει, θα το παλέψω κι εμείς περιμέναμε να το σηκωθεί, να πάμε σπίτι. Ξαφνικά μας έφυγε…».

Στη συνέχεια, ο θείος του Νίκου Φλωρινιώτη εξομολογήθηκε: «Θα ξεκινούσε εμφανίσεις μετά τις γιορτές, να ξεκουραστεί λίγο. Ήταν αγωνιστής, τη δουλειά του την αγαπούσε. Εγώ αυτά τα παιδιά, τα έχω μεγαλώσει. Και τα τρία παιδιά. Ήταν πολύ καλό παιδί, δεν αδικούσε κανέναν. Τον αγαπούσαν όλοι οι φίλοι του, ήταν καλός συνεργάτης. Και ο Γιάννης έφυγε αναπάντεχα και ο Νίκος αναπάντεχα. Θα είναι στον πατέρα του τώρα…».

Read More

And More