Νίκος Γκέλια: Αυτός είναι ο λόγος που παντρεύτηκε σε νεαρή ηλικία με την κατά έξι χρόνια μεγαλύτερη σύζυγό του

Ο Νίκος Γκέλια παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τον Αλέξη Μίχα, όπου αποκάλυψε μεταξύ άλλων και πώς προέκυψε ο ρόλος του στην πετυχημένη σειρά του MEGA «Το Ναυάγιο».

«Όταν γυρίζαμε το Μαύρο ρόδο μου έγινε η πρόταση για το Ναυάγιο. Στο «Ναυάγιο» με δυσκολέψαν οι σκηνές που είχαμε στο διάδρομο και υποκριτικά και πρακτικά. Η πιο δύσκολη και απαιτητική σκηνή στο Ναυάγιο ήταν αυτή στα βράχια, είχε πολύ κρύο» ανέφερε ο γνωστός ηθοποιός.

«Ήμουν δέκτης ξενοφοβικών φράσεων πολλών άλλα νομίζω πως αυτό αλλάζει, έχω τεράστια ελπίδα για τη νέα γενιά. Ένας δάσκαλος μου είχε πει ότι δεν μπορώ να μιλήσω για την ελληνική ιστορία γιατί δεν είμαι Έλληνας. Είναι απίστευτο το πως η Ελλάδα έχει το δίκαιο του αίματος και όχι το δίκαιο το τόπου», δήλωσε ο Νίκος Γκέλια.

Ο γοητευτικός ηθοποιός επέλεξε να παντρευτεί σε μικρή ηλικία, καθώς επίσης να γίνει και πατέρας σε μικρή ηλικία. Εξήγησε ότι αυτή του η απόφαση προέκυψε γιατί ήθελε να αποκτήσει παιδί κοντά στην ηλικία των 30 ετών.

«Ήθελα να έχω παιδί κοντά στα 30 επειδή έχω έναν αδελφό 13 χρόνια μικρότερο που ουσιαστικά τον μεγάλωσα εγώ. Δεν ήθελα να συμβεί το ίδιο στο παιδί μου. Η κόρη μου δεν με έχει δει ποτέ στην τηλεόραση. Δεν ξέρω αν έχει καταλάβει η κόρη μου τι δουλειά κάνω. Τη ρωτάνε στο σχολείο “ο μπαμπάς σου είναι στο Ναυάγιο;” και απαντά ”όχι, στο σπίτι είναι”».

Read More

And More