Νίκος Κοκλώνης: Απαντά στον Γιώργο Λιάγκα – «Δεν ξέρω γιατί τον νοιάζει και γιατί το είπε αυτό»

Καλεσμένος στην εκπομπή «Έλεος» βρέθηκε ο Νίκος Κοκλώνης. Ο παρουσιαστής και τηλεοπτικός παραγωγός, μίλησε για τις πιο έντονες στιγμές της προσωπικής και επαγγελματικής του πορείας.

Ο Νίκος Κοκλώνης ρωτήθηκε και για τα σχόλια που έκανε πρόσφατα ο Γιώργος Λιάγκας το budget του J2US.

«Ο Γιώργος με αγαπάει, απλά είναι ο Γιώργος που ξέρουμε. Κι εγώ τον αγαπάω, συνεργαζόμασταν κιόλας. Είχε πει ότι κάθε επεισόδιο του J2US κοστίζει 300.000 ευρώ και ο Κοκλώνης σίγουρα μπαίνει μέσα 100.000. Εγώ σας είπα πως κοιτάω το δάσος και όχι το δέντρο. Δεν ξέρω γιατί τον νοιάζει, γιατί το είπε και πώς το είπε», απάντησε ο Νίκος Κοκλώνης.

Και πρόσθεσε για την πρόταση που είχε κάνει στον παρουσιαστή του ANT1: «Επίσης είχε πει ότι τον είχα καλέσει στο J2US και ανέφερε πως δεν θα έρθει, κάτι τέτοιο. Εγώ τον είχα καλέσει να τραγουδήσει στο J2US και μου είπε να έρθει ως guest σε 1-2 επεισόδια να τραγουδήσει. Εγώ του είπα όχι. Τον αγαπάω πάρα πολύ τον Γιώργο, αλλά πιστεύω ότι ο Γιώργος Λιάγκας που κρίνει τους πάντες, κάποια στιγμή, κάποιος πρέπει να τον κρίνει», δήλωσε ο Νίκος Κοκλώνης στην εκπομπή «Έλεος» με την Αννίτα Πάνια και τον Ηλία Ψινάκη.

Read More

And More