Νίκος Κοκλώνης για Δημήτρη Κόκοτα: «Περνάει μια δύσκολη περιπέτεια, δίνει τη δική του μάχη»

Ο Δημήτρης Κόκοτας εξακολουθεί να νοσηλεύεται στη ΜΕΘ μετά το καρδιακό επεισόδιο που υπέστη το απόγευμα της Πέμπτης 28/3 κατά τη διάρκεια των προβών του J2US

Το βράδυ του Σαββάτου 30/3 το J2US όπου συμμετείχε ο τραγουδιστής, επέστρεψε με νέο live και ο Νίκος Κοκλώνης στην έναρξη το σόου θέλησε να στείλει το δικό του μήνυμα στον Δημήτρη Κόκοτα, ελπίζοντας να επιστρέψει σύντομα.

«Ήταν μία δύσκολη εβδομάδα αλλά και γενικότερα μία δύσκολη περίοδος για την οικογένειά του J2US. Η σκέψη μας είναι σε έναν δικό μας άνθρωπο, είναι στον Δημήτρη Κοκότα. Αυτή τη στιγμή ο Δημήτρης περνάει μία δύσκολη περιπέτεια και δίνει τη δική του μάχη. Μας έχει επηρεάσει όλους για αυτό στέλνουμε τις ευχές μας και στον ίδιο και στην οικογένεια του. Ευχόμαστε να το ξεπεράσει γρήγορα και τον περιμένουμε να γυρίσει πίσω γέρος. Δημήτρη σε αγαπάμε και μια μεγάλη αγκαλιά στην Κατερίνα. Δύσκολες στιγμές αλλά είμαι σίγουρος ότι θα το ξεπεράσει», είπε ο Νίκος Κοκλώνης.

Να θυμίσουμε πως ο Δημήτρης Κόκοτας την Πέμπτη 28/3 ενώ βρισκόταν στις πρόβες για το J2US με την Τραϊάνα Ανανία, μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο μετά από ξαφνική αδιαθεσία που ένιωσε. 

Read More

And More