Νίκος Κοκλώνης για Ελένη Τσολάκη: «Θα ήταν άκομψο ενώ είναι στον αέρα, να πω αν θα φύγει ή όχι από το OPEN»

Τον Νίκο Κοκλώνη συνάντησε η κάμερα της εκπομπής Breakfast@Star. Ο γνωστός παραγωγός μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στο τηλεοπτικό μέλλον των παρουσιαστών του Open.

«Φτάσαμε καλοκαίρι! Το καλοκαιρινό! Έχει και παράδοση το OPEN στο καλοκαιρινό! Ωραία ιδέα είναι η Γαλάτεια και ο Γιώργος Παπαδόπουλος, δεν είναι κακή. Δεν είναι πάρα πολύ γλυκό κορίτσι η Γαλάτεια; Εγώ πιστεύω ότι κάνει για παρουσίαση», είπε αρχικά ο Νίκος Κοκλώνης.

Όσον αφορά στο τηλεοπτικό μέλλον της Ελένης Τσολάκη, ο Νίκος Κοκλώνης ανέφερε: «Η Ελένη Τσολάκη είναι από τα καλύτερα παιδιά που έχω γνωρίσει ποτέ, μια πολύ καλή συνεργάτιδα και τα πάει πολύ καλά. Θα ήταν άκομψο ενώ είναι στον αέρα και δεν έχω συζητήσει μαζί της, να πω αν θα φύγει από αυτή τη θέση ή όχι. Είναι καθαρά στο χέρι της! Η θέση της Ελένης στην Barking είναι τόσο δεδομένη, ωστέ να επιλέγει τι θέλει να κάνει».

Για την εκπομπή της Κατερίνας Ζαρίφη ο Νίκος Κοκλώνης σημείωσε: «Είναι δυνατόν να φύγει η Κατερίνα Ζαρίφη από την αγκαλιά μας; Ποτέ! Το concept για το πώς θα συνεχίσει θα το δούμε μαζί, δεν έχουμε προλάβει να συζητήσουμε για τον Σεπτέμβριο, γιατί έχουμε ένα καλοκαίρι μπροστά μας. Θα οριστικοποιηθεί μέσα στον μήνα αν θα υπάρξει περισσότερο πρόγραμμα μέσα στο καλοκαίρι, οπότε με βάση αυτό, θα αποφασιστεί και πότε θα ξεκινήσει η νέα σεζόν».

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164