Νίκος Κοκλώνης: Ξεκαθαρίζει τι συμβαίνει με την Πηγή Δεβετζή – Θα τη δούμε στο J2US; (video)

Στην “Φωλιά των ΚουΚου” βρέθηκε καλεσμένος το πρωί της Πέμπτης ο Νίκος Κοκλώνης. Ο γνωστός παρουσιαστής αποκάλυψε ότι το “Just the 2 of us” θα επιστρέψει κανονικά αυτό το Σάββατο στις οθόνες μας, ενώ ξεκαθάρισε τι συμβαίνει με την Πηγή Δεβετζή.

“Εγώ δεν απαντάω στην Πηγή; Εγώ της απαντάω! Την ρώτησα “Πηγή μου θα έρθεις το Σάββατο;”, μου λέει “τι τραγούδι θα πω” και της απαντάω ότι το τραγούδι το έχουμε κάνει ήδη ανάθεση λόγω της καθυστέρησης που είχαμε με τα κρούσματα. Ο Γιώργος Θεοφάνους έχει επιλέξει ένα συγκεκριμένο τραγούδι για τον Τρύφωνα Σαμαρά και την Έφη Σαρρή, οπότε αν έρθει θα πρέπει να πει αυτό το τραγούδι. Μου λέει “δεν θα πω αυτό το τραγούδι, θα πω Πρωτοψάλτη” και της απαντάω “Πρωτοψάλτη δεν προλαβαίνεις να πεις.

Μια μέρα είμαι στο σπίτι στον καναπέ μου και με παίρνει τηλέφωνο ο Τρύφωνας και με ρωτάει τι τραγούδι θα πει στο επόμενο επεισόδιο. Εγώ, αν έκανα ανάθεση στο τραγούδι, θα ήθελα να πει το “Είμαι πολύ ωραίος…”. Βάζω την Πηγή μέσα στη γραμμή και λέω “ο κορονοϊός έφερε τον Τρύφωνα στο J2US, o κορονοϊός θα τον βγάλει”. Την επόμενη εβδομάδα θα είσαι εσύ μαζί μας καλώς ήρθες στο show! Με ρωτάει, λοιπόν, ποιο τραγούδι θα πει, της λέω Άννα Βίσση και μου απαντάει ότι αυτό το τραγούδι δεν ταιριάζει στη φωνή της. Οπότε καταλαβαίνετε. Τις επόμενες εβδομάδες θα δούμε την Πηγή”.

Δες το βίντεο:

Read More

And More