Νίκος Κοκλώνης: Το on air μήνυμα στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μετά την κόντρα με τη Φωτεινή Πετρογιάννη

Στο επίκεντρο της δημοσιότητας έχει βρεθεί τις τελευταίες ημέρες η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου κυρίως μετά την συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη

Τα πράγματα πήραν μεγαλύτερη διάσταση όμως, μετά την άγρια κόντρα της παρουσιάστριας με την Φωτεινή Πετρογιάννη, με τις δύο γυναίκες να ανταλλάσσουν μηνύματα γεμάτα υπονοούμενα δημοσίως.

Μετά την κόντρα με την Φωτεινή Πετρογιάννη και τα σχόλια που ακολούθησαν στις τηλεοπτικές εκπομπές (σε κάποιες εκ των οποίων έχει και την παραγωγή) ο Νίκος Κοκλώνης το βράδυ του Σαββάτου θέλησε να στείλει στον αέρα του J2US ένα μήνυμα στην εγκυμονούσα Κωνσταντίνα Σπυροπουλου.

«Έλεγα να μην το πω, αλλά θα το πω. Θέλω να στείλω ένα μεγάλο φιλί στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, η οποία αυτή την εβδομάδα, άκουσε… και τι δεν άκουσε. Οπότε πιάνομαι από εκεί, στέλνω το φιλάκι και πάμε παρακάτω», είπε χαρακτηριστικά ο Νίκος Κοκλώνης.

Δες επίσης: Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Η τηλεοπτική συνέντευξη που άναψε «φωτιές» – Οι φαρμακερές ατάκες και τα δημόσια μηνύματα

Read More

And More